Klavyeme su döküldü tuşlar çalışmıyor

talhabkr

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
711
laptopun klavyesine su döküldü ne yaptıysam bazı tuşları çalışmıyor 10 15 tuş çalışmıyor nerdeyse w r u ı s tuşları çalışmıyor normal klavyem çok ses yaptığı için geceleri ailemi rahatsız etmemek için kullanmıyorum çalışmayan tuşları numlock tuşlarına atama gibi şansım varmı

laptopun klavyesine su döküldü ne yaptıysam bazı tuşları çalışmıyor 10 15 tuş çalışmıyor nerdeyse w r u ı s tuşları çalışmıyor normal klavyem çok ses yaptığı için geceleri ailemi rahatsız etmemek için kullanmıyorum çalışmayan tuşları numlock tuşlarına atama gibi şansım varmı
prinç'de beklet

Tuşları atamak için internetten tuş atayıcı uygulamaları indirebilirsin. 2 Gün beklettiysen ve çalışmıyorsa bozulmuş olabilir

Garantisi var mı?

ben bulamadım önerirmisin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

5 yıllık pc hocam parçası yoktur
KeyTweak eskiden multimedya tuşu gibi kullanıyordum
VirüsTotal Sonucu
1 tane bulmuş False-Positive olma ihtimal yüksek.

KeyTweak eskiden multimedya tuşu gibi kullanıyordum
VirüsTotal Sonucu
1 tane bulmuş False-Positive olma ihtimal yüksek.
ilk attığınız işimi gördü teşekkür ederim

Geri