ahmet.ershn
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 590
1 ay önce N11 üzerinden Kinzy mağzasından Razer Basilisk v2 aldım. Garantisi var mı bilmiyorum ve iade yada değişim yaparlar mı?
Bir sıkıntısı varsa iade de yapabilirler değişimde. Ancak öylesine iade etmek istiyorsan almazlar.1 ay önce N11 üzerinden Kinzy mağzasından Razer Basilisk v2 aldım. Garantisi var mı bilmiyorum ve iade yada değişim yaparlar mı?
Büyük bir sıkıntısı yok fakat sağ click biraz oynuyor gibi. Ne olur ne olmaz böyle bir değişim hakkım varsa kullanmak isterim.Sıkıntısı ne?
İade yapmazlar diye düşünüyorum, değişim olur eğer bir sıkıntısı varsa.
Sağ click oynuyor biraz hafif dokununca bile ses çıkartıyor azıcık ve basınca tabana deyiyor.Bir sıkıntısı varsa iade de yapabilirler değişimde. Ancak öylesine iade etmek istiyorsan almazlar.
Garantisi vardır büyük ihtimalle. Yolla kusur bulurlarsa, değişim veya iade yaparlar.Büyük bir sıkıntısı yok fakat sağ click biraz oynuyor gibi. Ne olur ne olmaz böyle bir değişim hakkım varsa kullanmak isterim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sağ click oynuyor biraz hafif dokununca bile ses çıkartıyor azıcık ve basınca tabana deyiyor.
@Banxtre sizde oluyor mu böyle bir sorun?Büyük bir sıkıntısı yok fakat sağ click biraz oynuyor gibi. Ne olur ne olmaz böyle bir değişim hakkım varsa kullanmak isterim.
Sağ click oynuyor biraz hafif dokununca bile ses çıkartıyor azıcık ve basınca tabana deyiyor.
Yeterli olacağını düşünüyorum. Fatura zaten online olarak mevcuttur elbet.Geçende masaya çarpmıştım sanırım ondan oldu.
Birde bende sadece kutusu var yeterli midir?
E-Fatura gelmiş olması lazım, mailine nereden aldıysan.Geçende masaya çarpmıştım sanırım ondan oldu.
Birde bende sadece kutusu var yeterli midir?
Evet gelmişti, tamamdır geçeceğim.E-Fatura gelmiş olması lazım, mailine nereden aldıysan.
O lazım bir de.
Garanti belgesi varsa direk teknik servisle iletişime geçin.
Bendeki Basilisk X Hyperspeed ,öyle bir durumla karşılaşmadım.@Banxtre sizde oluyor mu böyle bir sorun?