Telefon Rehberini SIM kartına kaydedince yarım yamalak kayıt ediyor

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Reaksiyon skoru
20,609
Sorunum başlıkta.
İsimleri düzgün kaydediyor ama soyisimleri yarım yamalak kaydediyor.

Nasıl düzeltebilirim?

sim kartların isimler için karakter sınırı var. çünkü çok ufak depolama alanı var. o kadar az ki toplamda 64kilobayt kadar falan. uzun isimlerin bir kısmını keser sim karta kaydederken. kişilerini google ile yedekleyebilirsin. hem sim kart kaybolursa kişilerin kaybolmamış olur.

sim kartların isimler için karakter sınırı var. çünkü çok ufak depolama alanı var. o kadar az ki toplamda 64kilobayt kadar falan. uzun isimlerin bir kısmını keser sim karta kaydederken. kişilerini google ile yedekleyebilirsin. hem sim kart kaybolursa kişilerin kaybolmamış olur.
Bendeki 128kb.

İlkin karakter sınırından dolayı mı dedim ama mesela birinde ilk 10 harfi almış diğerinde ilk 12 harfi almış.

Umarım benim telefonun salaklığından değildir.

Peki LG'nin rehber yedekleme formatı Redmi'ye uyar mı?

Google'a yedekleme de mantıklıymış. Teşekkür ederim.

Bendeki 128kb.

İlkin karakter sınırından dolayı mı dedim ama mesela birinde ilk 10 harfi almış diğerinde ilk 12 harfi almış.

Google'a yedekleme de mantıklıymış. Teşekkür ederim.
Google ile yedekle, Huawei den Redmiye geçtim hepsini google ile yedekledim gayet güzel oldu.

Bendeki 128kb.

türkçe karakter varsa 2 karakter yerine geçiyor olabilir. o yüzden birisinde 10 birisinde 12 oluyor olabilir. google kişilere yedeklersen bütün android telefonlarda aynı şekilde kullanabiliyorsun. marka farketmeksizin.

Sorunum başlıkta.
İsimleri düzgün kaydediyor ama soyisimleri yarım yamalak kaydediyor.

Nasıl düzeltebilirim?
Sim kartlarına istediğin gibi uzun uzun kaydetme olmuyor eğer ki uzunca kaydetmek istiyorsan sim yerine telefon üzerine kaydet.

Sim kartlarına istediğin gibi uzun uzun kaydetme olmuyor eğer ki uzunca kaydetmek istiyorsan sim yerine telefon üzerine kaydet.
Normalde zaten Telefonda kayıtlı.
Telefon değiştireceğim.
En iyisi Google'a kaydediyim.

Bence en güzeli maile kaydetmek hem istediğin zaman istediğin telefondan numaralara erişebilirsin.

türkçe karakter varsa 2 karakter yerine geçiyor olabilir. o yüzden birisinde 10 birisinde 12 oluyor olabilir. google kişilere yedeklersen bütün android telefonlarda aynı şekilde kullanabiliyorsun. marka farketmeksizin.
Yeni telefon aldım ama Google'a rehberi yedekleyemiyorum neden?

Tamamdır herhalde yaptım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Şuan MIUI 12.0.6 var güncelleme gelmiş 12.5.2 bu sürüm sorunlu olan sürüm müydü?

Yeni telefon aldım ama Google'a rehberi yedekleyemiyorum neden?

Tamamdır herhalde yaptım.

Şuan MIUI 12.0.6 var güncelleme gelmiş 12.5.2 bu sürüm sorunlu olan sürüm müydü?
ayarlarda hesaplardan google'ı seçip yedeklemeden rehberi aktif ediyorsun. https://contacts.google.com/ adresinden kontrol edebilirsin. oturum açınca kişilerin burada çıkması lazım.

ayarlarda hesaplardan google'ı seçip yedeklemeden rehberi aktif ediyorsun. https://contacts.google.com/ adresinden kontrol edebilirsin. oturum açınca kişilerin burada çıkması lazım.
Rehber işini çözdüm.

Şuan MIUI 12.0.6 var, güncelleme gelmiş 12.5.2 bu sürüm sorunlu olan sürüm müydü?
@Psyduck bilgin var mı?

Son düzenleme:
Şuan MIUI 12.0.6 var, güncelleme gelmiş 12.5.2 bu sürüm sorunlu olan sürüm müydü?
@Psyduck bilgin var mı?
12.5.0 sorunlu sürümdü, daha sonra özür dilediler ve en kısa zamanda 13 çıkacağını söylediler. 12.5.2 sorunları bir nebze de olsa gidermiş olabilir ancak kesin bir bilgim yok. bana en son 12.0.2.0 gelmişti.

12.5.0 sorunlu sürümdü, daha sonra özür dilediler ve en kısa zamanda 13 çıkacağını söylediler. 12.5.2 sorunları bir nebze de olsa gidermiş olabilir ancak kesin bir bilgim yok. bana en son 12.0.2.0 gelmişti.
12.5'de her şey çözüldü tarzı bir şey okumuştum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,702
Üyeler
192,771
Son üye
burak920142
Geri