Snowman T6 Işlemci Fanı

fan çok iyi stok fanla oyunlarda 85 derecelere çıkıyordum şimdi 60 dereceleri geçmiyor dostum ama benim ki t6 ultra başka modeli fark varmıdır bilemem ve sen çok iyi fiyata alıyorsun.
İslemciniz nedir acaba? Ben t6 ultra ve ryzen 3600 ile 69 dereceyi görüyorum warzoneda

İslemciniz nedir acaba? Ben t6 ultra ve ryzen 3600 ile 69 dereceyi görüyorum warzoneda
İşlemci r3 3200g
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

KONUYU SONLANDIRYORUM ARKADAŞLAR !!
ürünleri aldım toplam 175 tl ücret ödedim.
6 adet rainbow fan güzel çalışıyor marka takıntımda olmadığı için markasız modelden aldım.100 tl
1 adet snowman mt6s modelini aldım çift fanlı 6 adet bakır borulu rainbow fanları. 75 tl

kasanın bütün fanlarını doldurdum buzdolabına döndü resmen kasa.
epeyce zorlandım kule tipi fanı takarken çünkü ilk kez taktım.
sınırda yetti kasama 1 cm daha uzun olsa kapanmayacaktı kapağı içerisi resmen pavyon gibi görünüyor.
Not: Ucuz olan ürünleri değerlendirin, 2.el ürünün garantisini satıcıdan almadan alış veriş yapmayınız.

60 ı nasil gecmiyor hocam? :) Hangi oyunlardan bahsediyorsunuz ve cpb açık mı?
açıkmı bi bilgim yok genelde pubg rainbow valorant pes 2021 warframe rocket leguea cs oynuyorum dediğiniz ayara baktım oto olarak duruyor efendim.

Son düzenleme:
60 ı nasil gecmiyor hocam? :) Hangi oyunlardan bahsediyorsunuz ve cpb açık mı?
60ı geçiyormuydur arkadaşın işlemcisi bilmiyorum ama ocsuz 80 dereceye yaklaşan işlemcim full oc'da 57yi geçmiyor gerçekten muhteşem iş oldu bu kadar uygun fiyata

60ı geçiyormuydur arkadaşın işlemcisi bilmiyorum ama ocsuz 80 dereceye yaklaşan işlemcim full oc'da 57yi geçmiyor gerçekten muhteşem iş oldu bu kadar uygun fiyata
adına sevindim dediğim gibi iş yapıyor t6 ya hayırlı olsun

evet oldukça iyi teşekkür ederim

bende ki fanın tam modeli t6 değil bu arada tam olarak bu ;

evet oldukça iyi teşekkür ederim

bende ki fanın tam modeli t6 değil bu arada tam olarak bu ;

benimkide bundan iyi olan denk gelmiş size şans şans :D :D

Geri