bas parayı al volvo 750ETS 2 başlangıç için en iyi tır hangisi?
Volvo'nun en ucuzu
Gerçek para daha basmam.bas parayı al volvo 750
Hocam başlangıç dedim. Başlangıç İlk şirket kurma ekranı yok mu?Marka olarak Scania tabi para yetiyorsa. Volvo da olur.
İş alıp öyle de para kazanıp biriktirip tır alabilirsiniz ancak bu uzun sürer. Sizin tercihiniz. İlk başta şirket kurarken favori tırını seçiyorsun diye biliyorum. Satın alma araç galerisinde oluyor galeri size e posta gönderiyor ziyaret için. Oyunda bankadan kredi çekip tırda alabilirsiniz.Hocam başlangıç dedim. Başlangıç İlk şirket kurma ekranı yok mu?
Dört tane var hangisi?Scania.
Yeni şirket kuruyorum. O ekrandan hangisi tır en iyi?İş alıp öyle de para kazanıp biriktirip tır alabilirsiniz ancak bu uzun sürer. Sizin tercihiniz. İlk başta şirket kurarken favori tırını seçiyorsun diye biliyorum. Satın alma araç galerisinde oluyor galeri size e posta gönderiyor ziyaret için. Oyunda bankadan kredi çekip tırda alabilirsiniz.
Yeni kasa olan model adını bilmiyorum. S ile başlıyor galiba.Dört tane var hangisi?
Tırın özellikleri ekranda yok mu? Özelliklerine göre bakın derim.Yeni şirket kuruyorum. O ekrandan hangisi tır en iyi?
Hocam bu TIR sizin olmayacak