İlginç bir Baş Ağrısı...

shotpoter

80+ Silver
Reaksiyon skoru
3,372
Arkadaşlar son 2 3 gündür ilginc bir şekilde AKSAMLARI aralıklı başım ağrıyor. Gözlüğüm oldugu icin hastanede göz tansyonu ve numara ölctürdüm, numaram 4.50 den 4.75 olmuş. yüzde 10 dedi doktorum. Yani anlasılan başım astigmat kaynaklı değil. Sadece aksamları olması ilginc, birde aralıklı bir geliyor bir gidiyor. Sizce ne olabilir, tahminleriniz?

Arkadaşlar son 2 3 gündür ilginc bir şekilde AKSAMLARI aralıklı başım ağrıyor. Gözlüğüm oldugu icin hastanede göz tansyonu ve numara ölctürdüm, numaram 4.50 den 4.75 olmuş. yüzde 10 dedi doktorum. Yani anlasılan başım astigmat kaynaklı değil. Sadece aksamları olması ilginc, birde aralıklı bir geliyor bir gidiyor. Sizce ne olabilir, tahminleriniz?
Ya alisamiyosundur geçer 1 aya yada daha kisa

Ya alisamiyosundur geçer 1 aya yada daha kisa
Hocam doktor gözlük değistirmedi 2 yıldır aynı gözlükleyim. 2020 gidemedim malum, bu yılda 2 kere gittim 2 doktorumda çok değisim yok dedi gözlük değiştirmedi.

Hocam doktor gözlük değistirmedi 2 yıldır aynı gözlükleyim. 2020 gidemedim malum, bu yılda 2 kere gittim 2 doktorumda çok değisim yok dedi gözlük değiştirmedi.
Doktaruna görün biz bilemeyiz Tip okumadım

Rahatlamak istiyorsan Beyin MR çektir.

Benimde ağrıyordu gittim daha 2 gün oldu göz doktoruna ekrana bakmaktan diyor :) göz koruyucu gözlüklerden verdi oda 500 lira kardeşim.
Bide uzağı göremiyordum doktor açtı patır patır gördüm herşeyi demekki görüyormuşum oda garip bir durum.

Benimde ağrıyordu gittim daha 2 gün oldu göz doktoruna ekrana bakmaktan diyor :) göz koruyucu gözlüklerden verdi oda 500 lira kardeşim.
Bide uzağı göremiyordum doktor açtı patır patır gördüm herşeyi demekki görüyormuşum oda garip bir durum.
Onu söyledi zaten bende dedim hocam ara veriyorum uzağa bakıyorum göz kırpıyorum dedi cok iyi dedi... Muhakkak saat başı ara ve uzağa bakıp göz kırpmak lazım. Gözlük hakkım 2022 de allahtan 500 tl ne :oops:
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Rahatlamak istiyorsan Beyin MR çektir.
Yok hocam bu zaten olan bir durum yıl aşırı bana ağrı giriyor astigmat baş ağrısı yaptırıyor bugun olmadı mesela 1 kere oldu sadece...

Kardeş roman mı yazıyon o başlık ne öyle

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,592
Üyeler
188,450
Son üye
vantro
Geri