trenboloneren
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 1,137
https://www.sahibinden.com/ilan/vas...oruma-takozlu-en-guclu-125lik-953697486/detay bende bu motora hayranım ama çok pahalı
Bence 125 cc racing almak hiç tatmin etmez. Altında sanki 600lük var ama 140ı geçemiyorsunBence bekleyip a2 al dersen illa alacam 125cc de naked önermem tatmin etmez racing alabilirsin r125 gibi
R125den hic bir sey olmaz ha ama yatiririm duserim vs diyorsan mondial drift minör falan alama yinede baştan çok güçlü motorla başlamaya gerek var mı ki ilk kez kullanmaya başlıcaz ve racing motorların sürmesi yeni başlayanlar için zor olmaz mı ?
Beni r25 bile tatmin etmiyor r6 kesiyor ancaArkadaşlar bisikletle 40 basıyorum anca, siz gelmiş diyorsunuz ki 140 basan motor tatmin etmez? Ağzımı bozacam şimdi.
Hacı al bir tane uzun sopa o tatmin eder belki qweBeni r25 bile tatmin etmiyor r6 kesiyor anca
150nk ruhsatta 150cc olarak geçiyorsa adam A1 ehliyet ile nasıl kullansın?tavsiyem cf moto 150nk veya 250nk olur. naked ve bende fiyatına değer.
Fiyat Listesi - CFMOTO Türkiye Touring,Traktör (T3), Traktör (T1)
Fiyat Listesi - CFMOTO Türkiye Touring,Traktör (T3), Traktör (T1)www.cfmoto.com.tr
çevirmelerde insanca izah ederse polisler bir şey demez.(yeni işe başlayanlar hariç)150nk ruhsatta 150cc olarak geçiyorsa adam A1 ehliyet ile nasıl kullansın?
Riske atmaya gerek var mı sence? durduk yere neden ceza ödesin adam, saçma.çevirmelerde insanca izah ederse polisler bir şey demez.(yeni işe başlayanlar hariç)
Yamaha R125 ABS almanızı öneririm 125cc de en hızlı giden o çünkü sıkıştırma oranı ve yakıt basıncı yüksek olduğu için fazla içiyor ama bir o kadar da hızlı gidiyor. Ama ben Suziki ciyim mesela yaniBence bekleyip a2 al dersen illa alacam 125cc de naked önermem tatmin etmez racing alabilirsin r125 gibi
Usta başlatma tatmin etmesine ayağımı yerden kessin yeter.R125den hic bir sey olmaz ha ama yatiririm duserim vs diyorsan mondial drift minör falan al
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Beni r25 bile tatmin etmiyor r6 kesiyor anca