Neler Yeni

A1 ehliyetle alinacak motorlar??

TahaCel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,555
İsim
Taha yücel
MT-125 veya KTM Duke 125 öneririm. O bütçede bu ikisinden şaşma derim.
bende mt 125 düşündüm çok fazla araştırmadım başka ne alırım diyede mt 125 sıfır bulamadım 2.el var 2019 model ama 2.el alırken neye dikkat etcez motorda

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
bende mt 125 düşündüm çok fazla araştırmadım başka ne alırım diyede mt 125 sıfır bulamadım 2.el var 2019 model ama 2.el alırken neye dikkat etcez motorda
Başlangıç motoru olarak sıfır motor alma zaten dostum. Kendin anlayamazsın, sanayiye götür, kontrol ettir.

TahaCel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,555
İsim
Taha yücel
Yapılıyor tabi ki.
anladım üniversitede işime çok yarıcak eğer yine istanbulda okursam iyi olur farklı yerde okursamda iyi olur gidip gelmelerde istanbulda okursam zaten evim istanbulda ama genelde üniversite avrupa yakasında oluyor biz kadıköydeyiz toplu taşıma ile yorulucana trafik felan motorlar rahat giderim

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
anladım üniversitede işime çok yarıcak eğer yine istanbulda okursam iyi olur farklı yerde okursamda iyi olur gidip gelmelerde istanbulda okursam zaten evim istanbulda ama genelde üniversite avrupa yakasında oluyor biz kadıköydeyiz toplu taşıma ile yorulucana trafik felan motorlar rahat giderim
Dikkatli kullan da gerisi önemli değil. Malum devletimiz sağ olsun bariyerlerimiz jilet gibi.
Benimde 1-2 sene içinde çalışıp MT-125 alma gibi bir düşüncem var.

TahaCel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,555
İsim
Taha yücel
Dikkatli kullan da gerisi önemli değil. Malum devletimiz sağ olsun bariyerlerimiz jilet gibi.
Benimde 1-2 sene içinde çalışıp MT-125 alma gibi bir düşüncem var.
evet şey alıcam zırhılı kıyafetler oluyor onlardan da trafikteki insanlar motorcular için hiç anlayışlı değil

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
evet şey alıcam zırhılı kıyafetler oluyor onlardan da trafikteki insanlar motorcular için hiç anlayışlı değil
Ekipmana çok özen göster. Ucuza kaçma derim.
Hatta imkanın varsa Dainese öyle diyeyim. Zaten ekipmanlara bir 5 k gider en az.

TwinsR32

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
778
İsim
Çağlar
Steam
https://steamcommunity.com/id/TwinsR32/
Discord
Twins R32#0331
Riske atmaya gerek var mı sence? durduk yere neden ceza ödesin adam, saçma.
125likle 150liğin gidişinde fark var. kiloda biraz varsa 125liği aldığı ay keşke almasaydım demeye başlar. 150'likte bu biraz daha az olur. a1 ehliyet almak zaten çok mantıklı değil 18'ine geldiğinde a2'yi alırsa direk çokta sıkıntı olmaz. ehliyeti alır almazda kesin çevirecekler diye bir şey yok. (aylardır ehliyetim var çevirmiyolar inatla)

TahaCel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,555
İsim
Taha yücel
125likle 150liğin gidişinde fark var. kiloda biraz varsa 125liği aldığı ay keşke almasaydım demeye başlar. 150'likte bu biraz daha az olur. a1 ehliyet almak zaten çok mantıklı değil 18'ine geldiğinde a2'yi alırsa direk çokta sıkıntı olmaz. ehliyeti alır almazda kesin çevirecekler diye bir şey yok. (aylardır ehliyetim var çevirmiyolar inatla)
bilmiyorum durum göstercek YKS sınavını kazanınca kaç yaşıma geliyorum 18 tam olmuyorum heralde oluyomuyum hiç bilmiyorum neyse
üniveristeye giderken çok işime yarıcak istanbulda oturuyorum istanbula bile çıksa genelde çoğu üniversiteler avrupa yakasında ve kadıkköyden oraya toplu taşıma ile gitmek sabahları sıkıntı hem kalabalık hem trafik çok zaman ve yorucu oluyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,333
Üyeler
161,438
Son üye
emrekaistaken
Top Bottom