GTX 1660S PSU tavsiyesi

Keremls

80+
Reaksiyon skoru
12
Merhaba, almak istediğim sistem özellikleri
B550 anakart ve 4 nesil orta segment yani ryzen 5
MSİ yeni sıvı soğutması MAG CORELIQUID 240R
asus yada MSİ 1660S
2 adet Corsair RAM
Kasa olarakta MSİ100R
biliyorum daha piyasaya sürülmemiş 3 parça var ama benim kafama takıldı böyle bir sisteme kaç W psu almam gerek yardımcı olursanız çok sevinirim.
(daha piyasada olmayan parçalar için eşdeğer başka parçalarda onlar yerine konabilir.)

Asus yada MSİ 1660S
2 adet Corsair RAM
Kasa olarakta MSİ100R
biliyorum daha piyasaya sürülmemiş 3 parça var ama benim kafama takıldı böyle bir sisteme kaç W PSU almam gerek yardımcı olursanız çok sevinirim.
(daha piyasada olmayan parçalar için eşdeğer başka parçalarda onlar yerine konabilir.)
600W yeterli olacağını düşünüyorum.

Ben gaming gecesinden corsair vs650W psu aldım acaba fazla mı aldım çünkü yükseltme yapmayı düşünmüyorum fiyat olarak daha uygun bir ürün alabilirim

Ben gaming gecesinden Corsair vs650W PSU aldım acaba fazla mı aldım çünkü yükseltme yapmayı düşünmüyorum fiyat olarak daha uygun bir ürün alabilirim
Değişime gerek yok,gayet kaliteli bir psu.

Asus yada MSİ 1660S
2 adet Corsair RAM
Kasa olarakta MSİ100R
biliyorum daha piyasaya sürülmemiş 3 parça var ama benim kafama takıldı böyle bir sisteme kaç W PSU almam gerek yardımcı olursanız çok sevinirim.
1660 super gibi bir kart için normal bir 500W çok rahat yeter ama mümkünse high power perofrmence GD serisi PSU'ların stoklara girmesini bekleyin

o zaman bu aldığım PSU modelini iade edip daha kaliteli 550W psu alsam yeterli olucaktır dimi
zaten acelem yok anakart ve işlemci temmuzun başında alıcam

600W yeterli ve fazla olacaktır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,809
Üyeler
189,925
Son üye
Furkidoski
Geri