Bilgisayarımı laptopla takas ediyorum. Mantıklı mı?

Reaksiyon skoru
10
bu pc ve monitörüm aşağıdaki laptopla üstüne 1000 tl alarak takas yapacağım mantıklı mı?

bu pc ve monitörüm aşağıdaki laptopla üstüne 1000 TL alarak takas yapacağım mantıklı mı?
üniversite öğrencisimisiniz

yani yerinizde olsam takas etmezdim monster markasını asla sevmiyorum bilgisayarınız satılırsa o fiyatada güzel bir laptop alınabilir gibi

üniversite öğrencisi misiniz
Seneye olacağım ama yinede pc fiyatları düşer mi düşmez mi çok bilgim yok erkenden satıp laptop almayı planlıyorum. 144 hz harici kullanamadığımdan dolayı diğerleri sıkıntılı tek mantıklı olan buydu yazıyım dedim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

yani yerinizde olsam takas etmezdim monster markasını asla sevmiyorum bilgisayarınız satılırsa o fiyatada güzel bir laptop alınabilir gibi
yaklaşık 1 aydır duruyor çok yazan olmadı diye bide üstüne alacağım parayla üstüne ekleyip iphone almayı planlıyorum

Seneye olacağım ama yinede pc fiyatları düşer mi düşmez mi çok bilgim yok erkenden satıp laptop almayı planlıyorum. 144 hz harici kullanamadığımdan dolayı diğerleri sıkıntılı tek mantıklı olan buydu yazıyım dedim

yaklaşık 1 aydır duruyor çok yazan olmadı diye bide üstüne alacağım parayla üstüne ekleyip iphone almayı planlıyorum
hocam yani il içi üniversite kazanırsanız almayın ama yani ben il dışına çıkacağım diyorsanız gine almayın pc felan herşeyi satın 9 a gidin güzel bir hp laptoplar var indirime giriyorlar ara sırada gtx 1650 gelir bence onu alın

bende sevmiyorum soğutma anlamından çok kötü bir marka ve ömürleri aşırı kısa

8. Nesil Intel işlemcileri laptoplar için çok eskimedi mi? Hatta masaüstüler için bile eskimeye başladı. 8500TL'ye 1650/Ti veya RX 5300-5500M + i5 10300H veya R5 4600H'lar falan var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,419
Üyeler
192,715
Son üye
Felaket4121
Geri