Merhabalar. Kasamın modeli Asus Tuf GT501. Kasamdan sadece yükte iken Çatlama sesi geliyor. En kolay şöyle benzetebilirim : Bir pet şişeyi alıp sıktığınızda çıkan buruşma sesine çok fazla benziyor. Sesin ne zaman çıkıtğına gelicek olursak, ses sadece sistem zorlanırken geliyor. Örneğin bütün gün LoL oynasam, çatlama sesi belki 1 kez hadi en fazla 2 kez gelir. Ama Ağır bir oyuna girdiğim zaman Kasadan düzenli aralıklarla Çat sesi geliyor. Ve bu ses şu şekilde oluyor : oyunu ilk açıp oynamaya başladığımda 1 dakikada 1 çat geliyor fakat oyunu oynamaya devam ettikçe bu süre artıyor. Yani ben bir süre o oyunu oynarsam her dakika çatlamak yerine 10-20 dakikada bir çatlama sesi geliyor. Bu sesin fanlardan gelmediğini eminim gibi bir şey çünkü kaç kez içini açıp fanları kontrol ettim sürten bir şey yok. Ben kasanın kendisinden geldiğini ve genleşme sorunu olduğunu düşünüyorum. (Televizyonlardaki gibi). Hemen garantiye göndermek istemiyorum çünkü daha önce garantiye başka bir ürünü başka bir sebepten göndermiştim o zaman bile pek umursamadı garanti sorun yok diyip geçtiler. Şimdi bir ses için değişim yapıcaklarını sanmıyorum. Son ihtimal olarak garantiyi düşünüyorum. Bu sorunu kendim halledebilir miyim? Eğer halledebilirsem nasıl? Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.