- Konu Sahibi Konu Sahibi
bu arada genleşme sesinden bu sabah emin oldum dün gece 3 de kapadım bilgisayarımı sabah 7 de kalktım bi baktım çat çat ses geliyo kasadan.bunu garantiye almazlar. muhtemelen genleşme sesidir.
bu arada genleşme sesinden bu sabah emin oldum dün gece 3 de kapadım bilgisayarımı sabah 7 de kalktım bi baktım çat çat ses geliyo kasadan.bunu garantiye almazlar. muhtemelen genleşme sesidir.
Ekran kartından değil çok güzelbu arada genleşme sesinden bu sabah emin oldum dün gece 3 de kapadım bilgisayarımı sabah 7 de kalktım bi baktım çat çat ses geliyo kasadan.
Biraz daha net açıklayabilir misiniz? tam anlayamadımda.Tahminimce güç kablosu powera büyük geliyordur düşük bir ihtimal ama olabilir cok yaşanan bir şey
Güç kaynaklarında bir ucu prize diğer ucu ise direkt güç kaynağına bağlı olan kablonun güç kaynağına bağlanan ucu güç kaynağında ki girişe göre küçük kalıyorsa hareket ettiğinde veya çok güç çektiğinde cızırtı/çatlama sesi çıkarabilirBiraz daha net açıklayabilir misiniz? tam anlayamadımda.
dediğiniz gibi olabilir çünkü hazır sistem bana geldiğinde kablolar ekran kartı girişine yetişmiyodu biraz zorlayıp çektim kabloyu dışarı çıkarttım. onla alakalı olabilir mi?Güç kaynaklarında bir ucu prize diğer ucu ise direkt güç kaynağına bağlı olan kablonun güç kaynağına bağlanan ucu güç kaynağında ki girişe göre küçük kalıyorsa hareket ettiğinde veya çok güç çektiğinde cızırtı/çatlama sesi çıkarabilir
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kablonuzu kontrol edin güç kaynağına direkt sabit mi yoksa oynama payı var mı
ve şuan mavi ekran sorunuda yaşıyorumdediğiniz gibi olabilir çünkü hazır sistem bana geldiğinde kablolar ekran kartı girişine yetişmiyodu biraz zorlayıp çektim kabloyu dışarı çıkarttım. onla alakalı olabilir mi?
Ekran kartı ile farklı benim dediğim konu ama siz yine ikisine de bir bakın. Benim dediğim kasanın arkasına güç kaynağına takılan kablo ididediğiniz gibi olabilir çünkü hazır sistem bana geldiğinde kablolar ekran kartı girişine yetişmiyodu biraz zorlayıp çektim kabloyu dışarı çıkarttım. onla alakalı olabilir mi?
prize takılan kablodan bahsediyosanız onla alakalı değilEkran kartı ile farklı benim dediğim konu ama siz yine ikisine de bir bakın. Benim dediğim kasanın arkasına güç kaynağına takılan kablo idi
Prize takılan ve kasanın dışında kalan güç kablosu sabit ondan eminim onda sorun yok.prize takılan kablodan bahsediyosanız onla alakalı değil
Video vs olsa daha kolay anlaşılabilir video atma şansınız yok mu acabaprize takılan kablodan bahsediyosanız onla alakalı değil
Mesaj otomatik birleştirildi:
Prize takılan ve kasanın dışında kalan güç kablosu sabit ondan eminim onda sorun yok.
Şuan dışarıdayım akşam 7 gibi eve geçicem atarım videoyu 7.30 gibiVideo vs olsa daha kolay anlaşılabilir video atma şansınız yok mu acaba