Razer Deathadder vs Corsair Katar Pro

ZorTİnaYtİ

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
112
Arkadaşlar mouse alacağım ama daha once razer deathadder kullandim internet kafelerde falan elime iyi oturuyordu hissiyatı da güzeldi ama bu fiyata yakin corsair katarpro da var hangisi alayim sizce razer biraz eski ama genede guzel mouse bence

eğer makro kullanacaksan bloody mouse alabilirsin benim sana önerim razer çünkü adamlar sadece çevre birimleri üretiyor kulaklık-klavye-mouse-mouse pad son yıllarda laptop ve kasa üretimide yapmaya başladı benim tavsiyem razer tarafında

Arkadaşlar mouse alacağım ama daha once razer deathadder kullandim internet kafelerde falan elime iyi oturuyordu hissiyatı da güzeldi ama bu fiyata yakin corsair katarpro da var hangisi alayim sizce razer biraz eski ama genede guzel mouse bence
Bütçen yetiyorsa Deathadder V2 al yetmiyorsa Essential al.

bütçe nedir hocam razer tavsiyamdir ama bütçe var razer deathadder v2 almanız daha iyi olur

eğer makro kullanacaksan bloody mouse alabilirsin benim sana önerim razer çünkü adamlar sadece çevre birimleri üretiyor kulaklık-klavye-mouse-mouse pad son yıllarda laptop ve kasa üretimide yapmaya başladı benim tavsiyem razer tarafında makro ile ilgili bir isim yok teşekkür ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bütçe nedir hocam razer tavsiyamdir ama bütçe var razer deathadder v2 almanız daha iyi olur
150 160

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,499
Üyeler
184,941
Son üye
Mr.Zenith
Geri