RX 460 4GB veya 1050TI + Ryzen 5 3500X F/P Sistem Topladık Gibi ?

Grafik kartı olmadan 3k gibi bir fiyata denk geliyor o gayet normal. Ürünlerin en ucuzunu seçtim. Fiyatın kart ile beraber hazır sistemlerden daha iyi parçalara denk geleceğini unutmamak gerek. Hazır sistemlere de inceleme yapar mısınız? Öneri ve fikirlerinize açığım lütfen sadece 1 cümle ile bitirmeyiniz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yukarı da dediğim gibi fiyat ucuz olsun diye seçmiştim alacağım zaman 3600 uygun görürsem almayı planlıyorum.
2. el oluyor mu?

500 liraya istediğin kasa.

GPU'ya 2000 lira kalıyor nerden baksan.

5000 liraya gtx 1650 sistemler yok mu? daha performanslı olur

3500x de geleceğe yönelik değil ki
Hocam 3600 uygun bulabilirsem alacağımı yazdım fiyat düşürtmek için 3500X yazıldığınında belirttim.

500 liraya istediğin kasa.

GPU'ya 2000 lira kalıyor nerden baksan.
İşlemci konusunda biraz düşük değil mi sizce ? Diğerleri genel olarak iyi.

Gereksiz pahalı geldi. ekran kartını ikinci el alıyorken işlemciyi neden sıfır alıyorsun ki? işlemci 2. elde alabileceğin en rahat parçalardan biri

Bence güzel olmuş bende 3500X ile RX560 4GB kullanıyorum herhangi bir sorunuz varsa sorabilirsiniz @FrostSue
RAM olarak bunu seçin daha iyi olacaktır.

Gereksiz pahalı geldi. ekran kartını ikinci el alıyorken işlemciyi neden sıfır alıyorsun ki? işlemci 2. elde alabileceğin en rahat parçalardan biri
0 işlemci ile arasında çok büyük bir fark olmadığından kaynaklı 0 yazmayı uygun gördüm. Ancak temiz bir 2. el parça bulursam tabii ki alırım.

Ekran kartı 1050 ti al
Bulabilirsem eğer uyguna 1050 almak daha iyi tabii ki. Alacağımız zamana bağlı.

2. el çok daha ucuza bulursunuz rahatça
Umarım alacağım zaman bulabilirim cevabınız ve öneriniz için teşekkür ederim.

Bence güzel olmuş bende 3500X ile RX560 4GB kullanıyorum herhangi bir sorunuz varsa sorabilirsiniz @FrostSue
RAM olarak bunu seçin daha iyi olacaktır.
Ram olarak 3200 seçmemin nedeni biraz oynama ile 3600 yapmak olucaktı. Öneriniz için teşekkür ederim. Notlarıma ekledim. Size soru olarak güncel oyun oynuyorsanız hangi oyunlar ve ortalama kare hızı ? Genel kullanım için zaten olağan bilgisayar parçaları.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,275
Üyeler
185,699
Son üye
Canparlak
Geri