SATILIK ROG STRIX RX 570 8GB + RYZEN 5 3500 GAMING SISTEM

FrostSue

80+
Reaksiyon skoru
69
Öncelikle selamın aleykum. Elimde bulunan oyun bilgisayarımı satmak istiyorum. Parçaları aşağıda belirteceğim. Bütün parçalar incehesap.com ‘dan 03/10/20 tarihinde alınmıştır. Garantileri devam etmektedir. Monitor ise 02/10/20 tarihinde incehesap.com ‘dan alınmıştır.
Sistemim için ortalama bir fiyat merak ediyorum. Sistemim satılığa çıkacaktır. 2. el bölümüne fiyat ortalaması aldıktan sonra ekleyeceğim.

SİSTEMDEKİ PARÇALAR ;

İşlemci :
AMD RYZEN 5 3500 MPK 16MB

Anakart : ASUS B450M DRAGON BULK

Ekran Kartı : ASUS ROG STRIX RX 570 8GB OC EDITION

Ram : 2X ADATA XPG 8GB 3200MHz CL16

SSD : James Donkey JD240L 240GB

PSU & KASA : GAMEPOWER MYTHRIL 550 80+ Bronze

Monitör : ASUS TUF GAMING VG249Q1R 165HZ 1 MS FHD 23.8

Kalanı 4000-4500 falan eder bence monitör falan 1300 etse devamı da 3200 net eder yani
Sistem içine dahil olursa fiyat ne olur ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

7.5 8K falan eder max ama kimse almaz.
Sistemi ayrı satman lazım ekran kartı 4.3K civarında eder geri kalan parçalar da 3 3.5K falan eder.
Bu dediğiniz ile aynı fiyata geliyor hocam. Kartın ayrı fiyatını az mı söylediniz acaba ?

Sistem içine dahil olursa fiyat ne olur ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sistemi ayrı satman lazım ekran kartı 4.3K civarında eder geri kalan parçalar da 3 3.5K falan eder.
Bu dediğiniz ile aynı fiyata geliyor hocam. Kartın ayrı fiyatını az mı söylediniz acaba ?
Hocam bu sistemi ancak ekran kartını ayrı satışa koyarak iyi fiyatlara satabilirsiniz çünkü bu fiyata alan kişi mining yapmaz mining yapmayan kişide bu kartı içeren bu fiyattaki sistemi almaz sebebi bu.

Hocam bu sistemi ancak ekran kartını ayrı satışa koyarak iyi fiyatlara satabilirsiniz çünkü bu fiyata alan kişi mining yapmaz mining yapmayan kişide bu kartı içeren bu fiyattaki sistemi almaz sebebi bu.
Anladım hocam bir kaç güne ilana koymayı düşünüyorum cevabınız için teşekkür ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,353
Üyeler
185,715
Son üye
Fatih_emin
Geri