rx 580 vs gtx 1650 super

driver sorunlarını o kadar çok abatılıyor tamam Nvidia ya göre biraz var fakat ileriye dönük bir sistem alıcaksan 1650 nin vram değeri yetmeyecektir bunda 1 2 sene sonra artık vram çok daha önemli olucak o yüzden rx 580 öneriyorum ileriye dönük olması için
Kimsenin abarttığı yok. RX serisi kartlara güncelleme geldiğinde forumda kaç kişinin yaşadığı sorunlarla alakalı konu açtığından haberin var mı senin? Böylesine sorunlu bir kartı tavsiye etmeye gönlüm el vermiyor.

Hocam fazla kurcalamayın derim. 1650 Super gayet iyidir. RX 580'in driver sorunlarıyla uğraşacaksan mavi ekran yemekten haz duyuyorsan tercih edebilirsin. Buyur FPS değerleri için bu videoyu izleyebilirsin.

neden amd driverlrına laf edılıyor bende hiç sorun olmadı 1 yılda ?

neden AMD driverlrına laf edılıyor bende hiç sorun olmadı 1 yılda ?
Ben gördüğümü söylüyorum hocam. Bundan 2-3 gün önce bir gün içinde forumda 15'e yakın konu açıldı. yeşil ekranından tut mavi ekranına renk renk hata alıyor millet. Oyunlarda drop yemeye başlayan çok kişi var.

Kimsenin abarttığı yok. RX serisi kartlara güncelleme geldiğinde forumda kaç kişinin yaşadığı sorunlarla alakalı konu açtığından haberin var mı senin? Böylesine sorunlu bir kartı tavsiye etmeye gönlüm el vermiyor.
sorunalr elbette olucak nvidia cehphesisindede oldukça sıkınıntılar var benim dediğim nvida kadar olmasada amd tarafıda güncelleme getiriyor hem benim dediğim şey ileriye dönük bir kart olamsı için öneriyorum bundan 2 sene sonra artık vram yetmezliğinden sıkıntıya düşer driver sorunalrı düzeltilebilir fakat vram yükseltilemez

neden AMD driverlrına laf edılıyor bende hiç sorun olmadı 1 yılda ?
teknolojik ürünler şans işidir sana iyi çıkar başkasına kötü bu her marka için geçerli

GTX 1650Super Mi RX590 Mı dediğimde herkes 1650S dedi rx580 den zaten daha güncel
ısınma sorunu yok
driverları stabil
nvidia optimizasyon üstünlüğü
bu nedenler gtx 1650 super e çekiyor insanı zaten :D

Ben gördüğümü söylüyorum hocam. Bundan 2-3 gün önce bir gün içinde forumda 15'e yakın konu açıldı. yeşil ekranından tut mavi ekranına renk renk hata alıyor millet. Oyunlarda drop yemeye başlayan çok kişi var.
ben onların markadan oldugunu dusunuyorum

driver sorunlarını o kadar çok abatılıyor tamam Nvidia ya göre biraz var fakat ileriye dönük bir sistem alıcaksan 1650 nin vram değeri yetmeyecektir bunda 1 2 sene sonra artık vram çok daha önemli olucak o yüzden rx 580 öneriyorum ileriye dönük olması için
Hocam RX 580 8 GB VRAM değerinin hepsini kullanamıyor maalesef. Ayrıca aradaki fark sadece o değil.

sorunalr elbette olucak Nvidia cehphesisindede oldukça sıkınıntılar var benim dediğim nvida kadar olmasada AMD tarafıda güncelleme getiriyor hem benim dediğim şey ileriye dönük bir kart olamsı için öneriyorum bundan 2 sene sonra artık vram yetmezliğinden sıkıntıya düşer driver sorunalrı düzeltilebilir fakat vram yükseltilemez
nvidia amd ye göre daha uzun ömür destek veriyor kartlarına şöyle diyim herkes 8gb vram 8gb vram diyip duruyor da arkadaş kart 8gb ını da zaten kullanamıyorki o vrami koyma nedenleri sadece daha çok satmak için bilmeyenlere 8gb bu kart daha iyidir mantığıyla aldırmaya çalışmaktır rx580 in isterse 11gb vram i olsun ultra 4k da yine akıcı oynatamiycak kartın gücü belli :)

Hocam RX 580 8 GB VRAM değerinin hepsini kullanamıyor maalesef. Ayrıca aradaki fark sadece o değil.
dostum şuanda kullanmıyor fakat 2 yada 3 sene sonra artık tüm oyunlar vram üzerinden gidiyor ben daha ileriye dönük bir akrt olması için diyorum fakat rx 580 4gb versiyonunda kesnlikle katılıyorum 1650 super alınmalı fakat vram artık önemli bir yer oluyor

Anlatsana biraz merak ettim. Ne sıkıntısı varmış 1650S'in. Ben sana RX580'den onlarca örnek sayabilirim. Ekran kartı VRAM'den ibaret değildir hocam.
yok hocam anlatamazsın rtx2080ti ın 2gb vram i olsun adam hala rx580 daha iyi diyecek :D :D

Geri