N1GHT
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 383
Ben imzada görünce o yüzden dedim aceleniz varsa bişey diyemem.acelem var. ekran kartım yok şu an. imzayı da düzenleyeyim hatta
Ben imzada görünce o yüzden dedim aceleniz varsa bişey diyemem.acelem var. ekran kartım yok şu an. imzayı da düzenleyeyim hatta
fiyatına da bağlı tabiiBen imzada görünce o yüzden dedim aceleniz varsa bişey diyemem.
1650'nin fiyatı bana uygun gibi geldi bir düşünün bence, kartın bir sıkıntısı yoksa.fiyatına da bağlı tabii
yok, 1060'ı diyorum1650'nin fiyatı bana uygun gibi geldi bir düşünün bence, kartın bir sıkıntısı yoksa.
Bence alınır. AMD'nin eski kartlarına bulaşmanı tavsiye etmem.Selamünaleyküm dostlar. Alım ilanıma gelen teklifte, 0 Everest Parley klavye + 1500 lira karşılığında INNO3D GTX 1650 SUPER alabiliyorum. Bazı parçalarımı da aynı gün sattığım için artık bütçe de problemim yok. Normalde aklımda 1500 liraya mining PowerColor RX 580 8 GB, BIOS atılmış bir kart vardı; fakat çoğu kişi önermeyince ve TDP değeri 180W olunca vazgeçtim. +12V’dan 300W veren sertifikasız PSU var. Güvendiğim bir PSU olmadığı için yüksek TDP değerine sahip olan kartta pek alasım yok; tabii çok uygun olmadığı sürece. Teknoloji olarak da 1650 SUPER yeni ve 100W TDP değerine sahip ama keşke 6 GB VRAM olsaydı. Bu da konuyu açmama sebep olan etken.
İlk sorum: i7-4770K ile darboğaz olur mu? Olursa ne kadar yapar?
İkinci sorum: Asus H81M-Plus PCIe 2.0 fakat kart 3.0. Burada ne kadar performans kaybı olur?
fiyatı uygun ounca yazılımsal sorunlara bakasım gelmiyor niyeyseBence alınır. AMD'nin eski kartlarına bulaşmanı tavsiye etmem.
He, anladım.yok, 1060'ı diyorum