Genel de kimlerin kullandığını araştırırsan anlarsınAraba videoları izlerken dikkatimi çekti hem fiyatı uygun hemde spor olmasına rağmen neden çok fazla tercih edilmiyor
Hocam RCZ güzel araba ben beğeniyorumAraba videoları izlerken dikkatimi çekti hem fiyatı uygun hemde spor olmasına rağmen neden çok fazla tercih edilmiyor
Hocam biraz serserimsi kullanıyorlar arabayıTam bilgim yok adı çıkmış derken
Bu paraya alınabilecek en iyi spor araba bence RCZPeki 100-150 bin bandında siz ne önerirsiniz spor araba olarak?
Hocam off road yapılır mı? Toprak yolda gider mi?Bu paraya alınabilecek en iyi spor araba bence RCZ
Para olursa benim deBence de çok güzel ehliyet alınca ilk alacağım araba olabilir(daha yaşımın gelmesine var)
ALLAH gönlüne göre versin kralBence de çok güzel ehliyet alınca ilk alacağım araba olabilir(daha yaşımın gelmesine var)
Hocam spor araba bu bunla nasıl offroad yapmayı düşünüyorsunuzHocam off road yapılır mı? Toprak yolda gider mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Para olursa benim de![]()
Off road derken kastım tarla yolu eve gidip gelirken asfalf yok ondan soruyorum altı maltı çarpmayak.ALLAH gönlüne göre versin kral
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam spor araba bu bunla nasıl offroad yapmayı düşünüyorsunuz
Düz patika yolda yine iyi kötü gider ama offroad yapmaz hocam