bios sıfırlanmıyor pc çalışmıyor

eminn_

80+ Silver
Reaksiyon skoru
579
cmos a tornavida ile dokundum bios sıfırlanmadı pil çıkartıp 15 dk bekledim sıfırlanmadı 1 saat bekledim sıfırlanmadı en son tpm açmak için YouTube deki bir videoyu izliyordum secure boot içinden bi ayara yes dedikten sonra böyle oldu bir daha da düzelmedi bu olaydan 1 2 saat önce de ana kart biosunu güncellemiştim ve Windows 11 kurulu bilgisayarda neden böyle oldu neden bios sıfırlanmıyor nasıl bilgisayarım düzelicek
sorunum yüklenmediği için bu videoda ;

işlemci fanına dikkat

BIOS sıfırlarken (Jumper veya pil) güç kaynağını kapatıyorsun değil mi?

güçten çekikti evet fakat jumper nedir
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

burda mısınız lütfen bakın
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ramları çıkarttığım zaman fan ışığı sabit yanıyor durmuyor ama yine ekran yok ramları taktığımda yine eski haline dönüyor

Son düzenleme:
cmos a tornavida ile dokundum bios sıfırlanmadı pil çıkartıp 15 dk bekledim sıfırlanmadı 1 saat bekledim sıfırlanmadı en son tpm açmak için YouTube deki bir videoyu izliyordum secure boot içinden bi ayara yes dedikten sonra böyle oldu bir daha da düzelmedi bu olaydan 1 2 saat önce de ana kart biosunu güncellemiştim ve Windows 11 kurulu bilgisayarda neden böyle oldu neden bios sıfırlanmıyor nasıl bilgisayarım düzelicek
sorunum yüklenmediği için bu videoda ;

işlemci fanına dikkat
anakartın nedir?

Bilgisayara bağlı olan HDD yi vesaire çıkarır mısın? Sadece cpu ram ve ekran kartı olsun.. Öyle bios resetlemeyi dene . Eğer böyle de olmazsa APU bi işlemciyle bios resetlemeyı dene. Redditte böyle çözmüşler sorunu.

Bilgisayara bağlı olan HDD yi vesaire çıkarır mısın? Sadece cpu ram ve ekran kartı olsun.. Öyle bios resetlemeyi dene . Eğer böyle de olmazsa APU bi işlemciyle bios resetlemeyı dene. Redditte böyle çözmüşler sorunu.
zaten bütün diskler çıkık zarar görmesin diye reddit nedir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,543
Üyeler
192,746
Son üye
SomeI
Geri