Jaess
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 4
- Reaksiyon skoru
- 5,823
Aslında modelden modele ufakta olsa değişebiliyor. Denesin arkadaş bakalım. Olmadı yükseltiriz.67 ideal ya.
Aslında modelden modele ufakta olsa değişebiliyor. Denesin arkadaş bakalım. Olmadı yükseltiriz.67 ideal ya.
3060ti' dan 3060ti' a değişmez geneldeAslında karttan karta değişebiliyor. Denesin arkadaş bakalım. Olmadı yükseltiriz.
Dediğiniz sadece 3060Ti için geçerli midir bilmiyorum fakat dediğim gibi ufakta olsa modelden modele değişebiliyor. En azından kendim böyle tecrübe ettim belki de tesadüfen olmuştur.3060ti' dan 3060ti' a değişmez genelde
67 yaptım baştan sona tüm değişim bu şekildeDediğiniz sadece 3060Ti için geçerli midir bilmiyorum fakat dediğim gibi ufakta olsa modelden modele değişebiliyor. En azından kendim böyle tecrübe ettim belki de tesadüfen olmuştur.
Afterburner ve mining programını çekip atabilir misiniz? Böyle oldukça karışık geldi.67 yaptım baştan sona tüm değişim bu şekilde
lolminer kurarken yanlıs kurmusum sanırım onu çözmeye calısıyorum onunla ilgili de yeni konu açtım, sorunu çözebilrisem atıcamAfterburner ve mining programını çekip atabilir misiniz? Böyle oldukça karışık geldi.
Konu linkini atın, onda da yardımcı olmaya çalışayım.lolminer kurarken yanlıs kurmusum sanırım onu çözmeye calısıyorum onunla ilgili de yeni konu açtım, sorunu çözebilrisem atıcam
tabii ki https://forum.donanimarsivi.com/kon...ekilde-olmasi-dogrumu-mi.452391/#post-4525707Konu linkini atın, onda da yardımcı olmaya çalışayım.
Farklı bir madencilik programını denediniz mi? Mesela T-rex.
hayır denemedim daha yeni giriştim bu işe çok fazla bilgim yokFarklı bir madencilik programını denediniz mi? Mesela T-rex.
Pool üzerinde current mh/s kaç gösteriyor?hayır denemedim daha yeni giriştim bu işe çok fazla bilgim yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
power limiti 67 yaptım değerler bu şekilde
şu an bu şekilde, herseyi doğru şekilde yaptığıma emin olmak istiyorum power limitide 67 yaptımPool üzerinde current mh/s kaç gösteriyor?
Fanlar şuan kaç derecede çalışıyor? Eğer otomatikteyse çıkartıp 60 a alabilirsiniz.şu an bu şekilde, herseyi doğru şekilde yaptığıma emin olmak istiyorum power limitide 67 yaptım