Neler Yeni

Clash of clans hesap satın alma

imZen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Hamza Kağan
İlgilendiği Kategoriler
GPU, Monitör
Küçük bir ilçedeyim yüz yüze bulamam o yüzden bu yoldan almayı düşünüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Güvenilir de bir gün içinde sorun olursa parayı geri yolluyorlar miş ama adamda ***** değil 1 hafta sonra geri alırsa hesabı ortada kalırım ondan korkuyorum ne yapmak gerekli acaba en güvenli şekilde almak için satıcıdam mail gibi konularda
ondan sonra da yardımcı oluyorlar kanıtın varsa, o gün olması şart değil

Mert0101

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Mert
şahsen bende itemsatiş üzerinden 1000+ satış yapmama ragmen hesap almayı çok önermem nedenleri fazla 1.millet yabancıdan alıyor ucuza satıyor yabancı geri alıyor hesabı belli sure sonra 2.bunu kendi hesabında yapoan var bunlar en çok valorantta oluyor hesabı satıp geri çekiyorlar
burda en önemli etken satıcının güvenilir olması
Güvenilir olup olmadığını anlamak imkansız sanırım

ondan sonra da yardımcı oluyorlar kanıtın varsa, o gün olması şart değil
Adama para geçince çok bir şey yapacaklarını sanmam bir kaç hafta sonra hesabı geri çekerse

tywin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Burak
Güvenilir olup olmadığını anlamak imkansız sanırım

Adama para geçince çok bir şey yapacaklarını sanmam bir kaç hafta sonra hesabı geri çekerse
bir ihtimal adamın hespata para varsa bloke koyarlar sana iade zorlarlar ama yoksa geçmiş olsun anca dava açma için bilgi vericez derler

Mert0101

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Mert
bir ihtimal adamın hespata para varsa bloke koyarlar sana iade zorlarlar ama yoksa geçmiş olsun anca dava açma için bilgi vericez derler
Pek sağlıklı bir iş değil keşke kesin güvence için bir yol olsaydı alımda dikkat etmemiz gereken

tywin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Burak
Pek sağlıklı bir iş değil keşke kesin güvence için bir yol olsaydı alımda dikkat etmemiz gereken
keşke ama senin kararın benim önerim çok fazla coc hesabı satanlardan alma genelde at sat yapanlar oluyor 1 2 hesap satandan al

NNova.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
180
İsim
Hasan Genc
Dostum kimseye güvenme , almada , çok rahatlıkla hesabı geri alabiliyorlar , elinde en ufak eski alışveriş faturası , ilk alım satım tarihi vs vs bilgileri olması yeterli oluyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,656
Üyeler
163,358
Son üye
xyz123456
Top Bottom