Rx 570 4gb darboğaz

Godric1461

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
627
Oem rx 460 ekran kartımı sattım çünkü 2 gb yetersiz kalıyordu.Dün gece satışa koydum sabah satıldı 😅 Rx 570 4gb buldum onu almak istiyorum ama işlemcim fx 8120.Sizce sorun olur mu ? Bütçe de bitti zaten klavye, rgb kasa felan derken.

O İşlemci 580 ile darboğaz yaşıyor, 570 bilemiyorum. Büyük ihtimal yaşamazsın.

Kesinlikle darboğaz yaşamayacaksın ben bizzat fx 8300 le kullandım darboğaz söz konusu olmadı gerek csgo pubg olsun yaşamadım.

Oem rx 460 ekran kartımı sattım çünkü 2 gb yetersiz kalıyordu.Dün gece satışa koydum sabah satıldı 😅 Rx 570 4gb buldum onu almak istiyorum ama işlemcim fx 8120.Sizce sorun olur mu ? Bütçe de bitti zaten klavye, RGB kasa felan derken.
İkinci el alacaksan dikkat et rx 570 sıkıntılı model sıkıntısı olarak driver sorunu yaşadım bilesin .

Kesinlikle darboğaz yaşamayacaksın ben bizzat fx 8300 le kullandım darboğaz söz konusu olmadı gerek csgo PUBG olsun yaşamadım.
Sevindim valla.Sistemi değiştiremem şuanda çünkü.
Herkese ayrı ayrı teşekkür ederim bu arada cevaplar için.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İkinci el alacaksan dikkat et rx 570 sıkıntılı model sıkıntısı olarak driver sorunu yaşadım bilesin .
Hocam açar mısın bu sorunu biraz daha .

Sevindim valla.Sistemi değiştiremem şuanda çünkü.
Herkese ayrı ayrı teşekkür ederim bu arada cevaplar için.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam açar mısın bu sorunu biraz daha .
Gigabayte modeli aldığım arkadaş win7 de kullanıyormuş benimde 2.kez ekran 2.el ekran kartı sorunlarında yaşadım 2.kart birincisi ikinci el gt serisi ekran kartı aldım ozamanlar kimse yardımcı olamıyor nasıl yapcam nasıl beta sürücüsüyle çalışıyor yeni oyunlar driver güncellemesi istiyor ekran kartı oyunu açmıyor 2. ye gelecek olursak dediğim gibi arkadaş win 7 de kullanıyordu baktıydım ben aldım bende win10 kullanıyorum bir baktım güncel driver ile çalışmıyor kart sürekli olarak ekran çözünürlüğü kısıtlı 640 x 480 ekran kartı cd si vardı ondan yükledim çok sıkıntı yaşadım olmadı en yeni hangisiyle çalışıyor dedim 2019 sürümü yükledim açıldı yüklemeyince static staic olarak dx diagta gözüküyor bu seferde bilgisayarı yeniden başlatınca tekrar ayar yapman gerekiyor bilgisayarı normal kapatıp açtımmı sıkıntı olmuyor ama yeniden başlatımmı tekrar ayarlaman gerekiyor demem o ki alacaksan garanti vidası varmı bak kart tamir gördüyse sıkıntılı bu amd nvidia değil amd kartlar tamirde sıkıntı yaşatır sonra alacaksan kendi kullandığın işletim sisteminde dene
format at format attıktan sonra güncel driver ile çalışıp 1 2 saat oyun testi veya yük bindirecek programlarla sıkıntısız ve yüksek ısılara çıkmadan çalışıyormu denemen lazım destan yazdım destanı oku ikinci el alacaksan.

Gigabayte modeli aldığım arkadaş win7 de kullanıyormuş benimde 2.kez ekran 2.el ekran kartı sorunlarında yaşadım 2.kart birincisi ikinci el gt serisi ekran kartı aldım ozamanlar kimse yardımcı olamıyor nasıl yapcam nasıl beta sürücüsüyle çalışıyor yeni oyunlar driver güncellemesi istiyor ekran kartı oyunu açmıyor 2. ye gelecek olursak dediğim gibi arkadaş win 7 de kullanıyordu baktıydım ben aldım bende win10 kullanıyorum bir baktım güncel driver ile çalışmıyor kart sürekli olarak ekran çözünürlüğü kısıtlı 640 x 480 ekran kartı cd si vardı ondan yükledim çok sıkıntı yaşadım olmadı en yeni hangisiyle çalışıyor dedim 2019 sürümü yükledim açıldı yüklemeyince static staic olarak dx diagta gözüküyor bu seferde bilgisayarı yeniden başlatınca tekrar ayar yapman gerekiyor bilgisayarı normal kapatıp açtımmı sıkıntı olmuyor ama yeniden başlatımmı tekrar ayarlaman gerekiyor demem o ki alacaksan garanti vidası varmı bak kart tamir gördüyse sıkıntılı bu AMD Nvidia değil AMD kartlar tamirde sıkıntı yaşatır sonra alacaksan kendi kullandığın işletim sisteminde dene
format at format attıktan sonra güncel driver ile çalışıp 1 2 saat oyun testi veya yük bindirecek programlarla sıkıntısız ve yüksek ısılara çıkmadan çalışıyormu denemen lazım destan yazdım destanı oku ikinci el alacaksan.
Zahmet oldu valla size de.Sizin de başınıza enteresan şeyler gelmiş valla.Bu sizin şanssızlığınız gibi.Aldım kartı.Resimler de o kadar temiz duruyor ki, direk alıyorum dedim.İnşallah bşr sorun yaşamayız

Dar boğaz yaşamazsın dostum yeterli olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,549
Üyeler
186,906
Son üye
Ekremefeoglu
Geri