Öneri Kasa+Psu Öneri

ZeusOki

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
560
MERHABA Kasa+Psu alacağım sistem tam belli değil fakat en az 650w psu gerek max 1200 tl bütçem var. Kasa ve psu ayrı da olabilir beraber de Fark etmez hava akışı iyi olan ve rgb sevdiğim için böyle bi kasa ve psu varsa önerilerinizi bekliyorum.

MB511 RGB 650 Watt versiyonunu alabilirsin ama stokta bulmak zor biraz. Fiyatları önceden daha ucuzdu :(. İnternetten bi' bak derim.

MB511 RGB 650 Watt versiyonunu alabilirsin ama stokta bulmak zor biraz. Fiyatları önceden daha ucuzdu :(. İnternetten bi' bak derim.
Onu alacaktım aslında fakat stoklar bitmiş bulamadım bilmiyorum başka önerin var mı fiyatı az da olsa geçebilirsin şu an almiyacam ztn ilerde düşer fiyatı 1500 e kadar çıksan ne alırsın?

Seçenek 1;

Seçenek 2;

Bence 2. seçeneği al

Onu alacaktım aslında fakat stoklar bitmiş bulamadım bilmiyorum başka önerin var mı fiyatı az da olsa geçebilirsin şu an almiyacam ztn ilerde düşer fiyatı 1500 e kadar çıksan ne alırsın?
Şu anda Vatan'da da itopya'da da stoklar yenilenmiş durumda ancak senin alacağın zamanda bitmiş olur. Ben olsam 1500 ₺'ye kadar şöyle bir şey yapardım. CORSAIR'in iCUE 220T kasası ile birlikte Cooler Master'ın MWE 650 modelini alırdım (Şu anki fiyatı 1444 ₺). Veya yine CORSAIR'in iCUE 465X kasasını ve yine dediğim güç kaynağını alırdım (1608 ₺).

PSU nasıl peki verimli mi ? Sertifika fln ya da PSU alma sadece kasayı al ek olarak şu PSU al diyormusun?
Kasa;

Psu;

Bu ikisini de alabilirsin fakat öbürküsü 50w daha fazla hemde o da zaten 80+ sertifikalı bence öbürküsünü al

Geri