Sorunsuz çalışan anakart bluetooth u şimdi çalışmıyor

Reaksiyon skoru
4,600
Merhaba arkadaşlar anakartım asus rog strix B550-F wıfı modeli önceden beri bluetooth özelliğini kullanıyordum sorunsuz fakat artık pc bluetooth özelliğini tanımıyor resmen pc de bluetooth hiç yokmuş gibi bir türlü düzeltemedim pc ye format attım yine düzelmiyor ne yapmam lazım anakart garantilik mi oldu

Merhaba arkadaşlar anakartım asus rog strix B550-F wıfı modeli önceden beri bluetooth özelliğini kullanıyordum sorunsuz fakat artık pc bluetooth özelliğini tanımıyor resmen pc de bluetooth hiç yokmuş gibi bir türlü düzeltemedim pc ye format attım yine düzelmiyor ne yapmam lazım anakart garantilik mi oldu
Bluetooth driver yüklü mü?

Yüklü değilse yükle

Yüklüyse driveri kaldır tekrar yükle

Driver yüklü mü değil mi bilmiyorum ve yenisini de yükleyemiyorum driver tepki vermiyor pc de resmen bluetooth a dair hiçbirşey yok resmen
Aygıt Yöneticisi'nden Bluetooth sekmesi var mı diye kontrol edin.
Yoksa anakart üreticisinin resmi sitesinden driver'ını indirip kurun. Driver silinmiş galiba. Windows güncellemesi yaptınız mı ya da 11'e yükselttiniz mi?

Aygıt Yöneticisi'nden Bluetooth sekmesi var mı diye kontrol edin.
Yoksa anakart üreticisinin resmi sitesinden driver'ını indirip kurun. Driver silinmiş galiba. Windows güncellemesi yaptınız mı ya da 11'e yükselttiniz mi?
Denedim hocam hepsini olmuyor maalesef windows 11 e yükselttim olmadı win 10 sıfırdan kurdum olmadı olmuyor resmen

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,594
Üyeler
183,859
Son üye
tolgayucel
Geri