R5 5600x e anakart tavsiyesi

Wifi özellikli bir anakart almayı istiyorum hocam ama
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gaming carbon nasıl hocam ayrıca msi da sorun yaşama ihtimalim yüzde kaçtır sizce
Tabi biliyorum teknoloji şans işi ama hangi firmanın yaptığı ürünlerin arıza verme oranı düşük oluyor

Wıfı özelliği yok hocam wıfı özellikli anakart arıyorumda

5600x ile performans farkı nasıl olur sizce hocam 12600k nın
sanırım Ryzen 5600X ile arasında 180-200 single core farkı diye biliyorum K serilerinde yeni chiplet tasarımı filan baya fps katkısı olur valorant, cs, lol gibi online oyunlarda.

Gigabyte B550S2H.

Edge daha dolu. 1 derece fark için doluluktan vazgeçmeye değmez.
Wifi modeli çok az usb varya keşke normalindeki gibi 7 usb koysalarmış diyorum. Ama 12000 serisini beklemeli arkadaş bence baya iyi geliyor performansı ile şunun şurasında 19 gün var.

Son düzenleme:
Asus prime b550m k al

@cfranko

Gaming carbon wifi yi kullanıyorum bir sıkıntı yaşamadım ama 5600x için biraz lükse kaçıyor
hocam bence 5600x e ideal bir anakart zaten ryzen 5000 serisinde kaç tane işlemci var ki şu anakart bu işlemciye fazla veya az diyeceğiz :D

sanırım Ryzen 5600X ile arasında 180-200 single core farkı diye biliyorum K serilerinde yeni chiplet tasarımı filan baya fps katkısı olur valorant, cs, lol gibi online oyunlarda.
hocam baya aklımı çeldiniz bu intel 12.nesil işlemcileri hakkında 😅😈

hocam bence 5600x e ideal bir anakart zaten ryzen 5000 serisinde kaç tane işlemci var ki şu anakart bu işlemciye fazla veya az diyeceğiz :D

O zaman tercihleriniz arasına alabilirsiniz en iyi ikinci anakartı msi in

bence bekle yani benim param yok olsa bekler intel alırdım baya iddialı geliyor ama pahalı da olabilir.

eXtreMe Overclock yapmayacaksan giriş seviyesi RGB header'ı olan anakart alabilirsin. Ne gerek var extra 1000 lira vermeye

Alt bütçede
Orta bütçede
Daha üstüne gerek yok zaten ilk iki attığım anakart bile ev kullanıcıları için fazlasıyla yeterliler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,849
Üyeler
184,062
Son üye
sonsuz42
Geri