Trendyol Paylaş Kazan (12-15 EKim)

e_mir

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
4,400
Yeni bir paylaş kazan ile beraberiz:)

Yine 25 TL:(

12-13-14-15 Ekim tarihlerinde Trendyol mobil uygulamasını indir, favorilerim menüsü üzerinden beğendiğin ürünleri seç, koleksiyonunu oluştur ve arkadaşlarınla paylaş! Koleksiyonun 25 kaydedilmeye ulaştığında 25 TL kazan. Her kullanıcı tek bir koleksiyonundan ödül kazanabilecektir.

Kampanyanın son günü: 15 Ekim 23:59

Detaylara burdan ulaşabilirsiniz.

NOT: Daha önce açtığım konularda birçok kişi kaydettim diyip kaydetmiyordu bunu birkaç arkadaşımız yaşadı.
Lütfen atabiliyorsanız ekran görüntüsü atmaya çalışın.

Herkese iyi forumlar:) :) :)

Ahahaha 25tl vallahi az 50 yapsınlar 50 kişi yapalım. 25 için değmiyor resmen.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kargo ücretinden kurtulmak için zaten 50tl harcamamız lazım bu sefer %50 indirim e tekabul ediyor.

Arkadaşlar telegram gruplarına katılın, 20dknızı almaz. Şurada 25TL için saatlerce, belki günlerce sürünmeyin.

Ahahaha 25tl vallahi az 50 yapsınlar 50 kişi yapalım. 25 için değmiyor resmen.

Kargo ücretinden kurtulmak için zaten 50tl harcamamız lazım bu sefer %50 indirim e tekabul ediyor.
İlkinde 50TL vermişlerdi kampanya yoğun ilgi görünce 25TL yaptılar o zamanlar 30TL üzeri kargo bedavaydı

Arkadaşlar telegram gruplarına katılın, 20dknızı almaz. Şurada 25TL için saatlerce, belki günlerce sürünmeyin.

50'si paylaş kazan 50'si beğendiğin ürünü paylaş kazan şeklindedir başından beri yapıyorum 100TL olduğunu hiç görmedim
Bilmiyorum sanki 3 - 4 koleksiyon yapıp 100tl alabiliyorduk diye hatırlıyorum.

Yeni bir paylaş kazan ile beraberiz:)

Yine 25 TL:(

12-13-14-15 Ekim tarihlerinde Trendyol mobil uygulamasını indir, favorilerim menüsü üzerinden beğendiğin ürünleri seç, koleksiyonunu oluştur ve arkadaşlarınla paylaş! Koleksiyonun 25 kaydedilmeye ulaştığında 25 TL kazan. Her kullanıcı tek bir koleksiyonundan ödül kazanabilecektir.

Kampanyanın son günü: 15 Ekim 23:59

Detaylara burdan ulaşabilirsiniz.

NOT: Daha önce açtığım konularda birçok kişi kaydettim diyip kaydetmiyordu bunu birkaç arkadaşımız yaşadı.
Lütfen atabiliyorsanız ekran görüntüsü atmaya çalışın.

Herkese iyi forumlar:) :) :)
35 Kaydedilmeye 35 TL verse keşke, 25 tl ye bir şey gelmiyor zaten 10 tl kargo parası var.

Link paylaşımı yapıp yardımlaşma sağlayabileceğimiz bir konu var mı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,945
Üyeler
187,592
Son üye
cagrigunaydin
Geri