Scroll benim için çok önemli 3D modelleme ile uğraşıyorum ve işimin %70 scroll ve scroll click i ile alakalı bu yüzden bu kriterlere göre güzel bir mouse önerisine ihtiyacım var bütçem 200TL
G502 senin icin en ideal olucaktirmaalesef sonunda buna benzeyeceğini biliyorum ama gerçekten uzun süreler götürecek bir mouse a ihtiyacım var direkt genel öneride de olabilir
Pardon butceye bakmamisimG502 senin icin en ideal olucaktir
Bu mouse'un özelliği. scroll üzerindeki tuş sayesinde serbest bırakılabiliyor. bu da uzun kaydırmalar için tek seferde uzun süre dönmesini sağlıyor.maalesef sonunda buna benzeyeceğini biliyorum ama gerçekten uzun süreler götürecek bir mouse a ihtiyacım var direkt genel öneride de olabilir
maalesef sonunda buna benzeyeceğini biliyorum ama gerçekten uzun süreler götürecek bir mouse a ihtiyacım var direkt genel öneride de olabilir
bunun dışında var mı önerin![]()
Razer DeathAdder V2 Mini RZ01-03340100-R3M1 RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer DeathAdder V2 Mini RZ01-03340100-R3M1 RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer DeathAdder V2 Mini RZ01-03340100-R3M1 RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 2.344,16 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
El büyüklüğü ve tutuş şeklin nedir?bunun dışında var mı önerin
katar pro nasıl veya razer viper mini
orta boyutta bir ele sahibim ve tutuş şeklim pençe