kelomerosan
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 858
Arkadaşlar sıklıkla saatlerce bazen 10 saat oturucam. Mümkünse kıçımı terletmesin, boyun ve bel desteği olsun. Şimdiden teşekkür ederim
XRANCER almayın hocam asla ve aslaArkadaşlar sıklıkla saatlerce bazen 10 saat oturucam. Mümkünse kıçımı terletmesin, boyun ve bel desteği olsun. Şimdiden teşekkür ederim
Ben xrancer bakıyorum neden ?XRANCER almayın hocam asla ve asla
Neden hocamXRANCER almayın hocam asla ve asla
bütçe gerçekten kısıtlı 800 tl ise hiç kullanmadım ama indirimde Xprime koltukları var, dediğim gibi hiç kullanmadım ama araştırın isterseniz belirttiğiniz fiyata çok fazla oyuncu koltuğu yok zaten, Xprime koltukları 700den başlıyordu hatırladığım kadarıyla bütçene göre ayarlarsın, almadan önce yorumlarını oku ve kullanan birileri ile istişare yap.Arkadaşlar sıklıkla saatlerce bazen 10 saat oturucam. Mümkünse kıçımı terletmesin, boyun ve bel desteği olsun. Şimdiden teşekkür ederim
belki de kasım da bir indirim olursa 1200e filan xdrive alınabilir o bile fazla bencebende arıyorum , xprime markasına bakıyorum şuan olmadı ofis koltuğuna döneceğim 800 TL mi çöpe atmak istemem mis gibi ofis koltukları var açıkcası
900 E Xrover PRO varArkadaşlar sıklıkla saatlerce bazen 10 saat oturucam. Mümkünse kıçımı terletmesin, boyun ve bel desteği olsun. Şimdiden teşekkür ederim
Peki 900 yapsak bir şey çıkar mı?bütçe gerçekten kısıtlı 800 TL ise hiç kullanmadım ama indirimde Xprime koltukları var, dediğim gibi hiç kullanmadım ama araştırın isterseniz belirttiğiniz fiyata çok fazla oyuncu koltuğu yok zaten, Xprime koltukları 700den başlıyordu hatırladığım kadarıyla bütçene göre ayarlarsın, almadan önce yorumlarını oku ve kullanan birileri ile istişare yap.
Kullanıyor musunuz güzel mi?900 E Xrover PRO var
Kullanıyorum inceleme konum da varPeki 900 yapsak bir şey çıkar mı?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Kullanıyor musunuz güzel mi?
forum.donanimarsivi.com
Avantajlı indirimde bir şey yakalarsan neden çıkmasınPeki 900 yapsak bir şey çıkar mı?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Kullanıyor musunuz güzel mi?