Hawk Future Pro Alınır mı?

hck_

80+
Reaksiyon skoru
20
Selam arkadaşlar,

Bir süredir oyuncu koltuğu bakıyorum ve Hawk Gaming Chair'in Future Pro modelinde karar kılmak üzereyim ama almadan önce kullanan veya bilgisi olan var mı diye sormak istedim.

Günün büyük kısmını PC başında geçiriyorum (hem iş hem oyun), o yüzden benim için en önemli kriter uzun oturuşlarda konfor ve bel desteği. Şu anki koltuğum uzun oturuşlarda bel ve sırt ağrısı yapmaya başladı, o yüzden değiştirmek istiyorum.

Merak ettiklerim:

• Uzun süreli oturuşlarda (6-8 saat+) konforu nasıl, bel/boyun desteği yeterli mi?
  • Süngeri zamanla çöküyor mu, kalıcılığı nasıl?
  • Soyulma, yıpranma yaşayan var mı?
  • Gıcırdama, sallanma gibi mekanizma sorunları çıkıyor mu?
  • Bu fiyat aralığında Future Pro yerine önerebileceğiniz başka bir model var mı? (Ergonomik ofis koltuğu önerilerine de açığım.)

Kullananların yorumlarını beklerim, şimdiden teşekkürler.

Selam arkadaşlar,

Bir süredir oyuncu koltuğu bakıyorum ve Hawk Gaming Chair'in Future Pro modelinde karar kılmak üzereyim ama almadan önce kullanan veya bilgisi olan var mı diye sormak istedim.

Günün büyük kısmını PC başında geçiriyorum (hem iş hem oyun), o yüzden benim için en önemli kriter uzun oturuşlarda konfor ve bel desteği. Şu anki koltuğum uzun oturuşlarda bel ve sırt ağrısı yapmaya başladı, o yüzden değiştirmek istiyorum.

Merak ettiklerim:

• Uzun süreli oturuşlarda (6-8 saat+) konforu nasıl, bel/boyun desteği yeterli mi?
  • Süngeri zamanla çöküyor mu, kalıcılığı nasıl?
  • Soyulma, yıpranma yaşayan var mı?
  • Gıcırdama, sallanma gibi mekanizma sorunları çıkıyor mu?
  • Bu fiyat aralığında Future Pro yerine önerebileceğiniz başka bir model var mı? (Ergonomik ofis koltuğu önerilerine de açığım.)

Kullananların yorumlarını beklerim, şimdiden teşekkürler.
hawk almanı önermem alt mekanizması kaynak tarafından kırıldı ve sırt iç tarafında demir kırıldı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ama oturma süngeri iyi

Geri