DracheN
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,267
Arkadaşlar bu oyuncu koltuğu alınır mı?
Daha uygun fiyatlı olanı alınabilir
hawk alma iğrenç
yok hawk alınmazDaha uygun fiyatlı olanı alınabilir
Almaktan vazgeçtim sağ olun hocam.Öncelikle bak kalçanı koyacağın kısım ince. 1 seneye kalmaz o süngerler pert olur, bu sefer oturdukça kalçanı acıtmaya başlıyor. Ben otururken koltuğun altına minder koyuyorum artık. Sırtına yaslanacağın kısım da çok ince sanki tahtaya yaslanıyormuş hissi veriyor.
Hawk'ın malzemesi çok kötü. Ben 84 kilo olmama rağmen 2 senede bozulduğu için 2 tane amortisör değiştirdim. 3.amortisörü başka yerden alıp taktım onu kullanıyorum 3 senedir.
2 sene içinde sitesinde koltuğun ömür boyu garanti dedikleri tekerleklerin plastikleri döküldü. Sağa sola hareket ettirmekte zorlanıyordum, bu yüzden 15 senelik farklı bir koltuktan tekerlekleri çıkartıp buna taktım öyle kullanıyorum.
Yani Hawk koltuklar ne rahat ne de malzemesi kaliteli. O yüzden önermiyorum.
Hocam ben de Future alacağım da arkadaşın yorumu beni biraz düşündürdü ben de Future alacağım nasıldır acaba? Değer mi?hocam hawk'ı neden beğenmiyorsunuz anlamadım. ben 3 seneyi geçti hawk future serisi kullanıyorum ve aşırı memnunum. homeoffice olarak calıstıgım için günde 10 saatten fazla üzerinde oturuyorum ve süngerleri yumşamadı bile. bende 80 kiloyum kırılma arıza gibi bir sorun hiç yaşamadım valla aşırı memnunum. sanırım biraz hor kullanmış olabilirsiniz![]()
Daha önceden kullanmış biri olarak fiyatına göre iyi bence 6k olması, bu fiyata daha iyi bir oyuncu koltuğu olabileceğini sanmıyorumhawk alma iğrenç
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yok hawk alınmaz
al geç dostum kafa yormaya gerek yok gayette rahat bir koltuk uzun kullanımdaHocam ben de Future alacağım da arkadaşın yorumu beni biraz düşündürdü ben de Future alacağım nasıldır acaba? Değer mi?
8-12k civarına var mı hocam öneriniz Hawk alacaktım ben kafamı karıştırdı bu mesajHawk kullanan biri olarak ben Hawk önermiyorum. 12.000TL etmez bu koltuk.
Hocam siz bir şeye karar verdiniz mi bir süredir ben de bakıyorum aynı fiyat bandında tam Hawk'dan emin olucam Hawk almayın şöyle kötü böyle kötü bir mesaaj çıkıyor karşıma karar veremiyorumHocam ben de Future alacağım da arkadaşın yorumu beni biraz düşündürdü ben de Future alacağım nasıldır acaba? Değer mi?