alperenozen
80+
- Reaksiyon skoru
- 17
evet bu çok kafa karışıtıyor maalesef küçük yerlerde yaşayan insanlar deneyemiyordaBoy kilo kaçtı hocam sizin? Forumdaki konuların yarısı hawk yarısı xdrive daha iyi diyor![]()
evet bu çok kafa karışıtıyor maalesef küçük yerlerde yaşayan insanlar deneyemiyordaBoy kilo kaçtı hocam sizin? Forumdaki konuların yarısı hawk yarısı xdrive daha iyi diyor![]()
175 - 177 arasındayım 176 diyeyim daha doğrusu 110 kiloydum aldığım zamanlarda şuan 105 104 lere geriledim yine yemek yediğimde 107 109 buluyor tabii 180e kadar mükemmel olur 180 den sonrası boyun desteği oturmaz kafanızaBoy kilo kaçtı hocam sizin? Forumdaki konuların yarısı hawk yarısı xdrive daha iyi diyor![]()
Bence bu soru kişinin kendisine kalmış çünkü kullanım açısından boy kilo kol destekleri koltuktaki diğer özellikler vs ben toryumu daha çok beğeniyorum youtube dan incelemelerine bak derim.(uzun kullanım sonrası inceleme bakarsan daha işine gelir.)toryum 15li plustan daha ucuz şuan. hangisi daha iyi?
Aynı bütçeler de baktığım için 2 gün önce iki modeli de denedim 15li plus açık ara daha iyitoryum 15li plustan daha ucuz şuan. hangisi daha iyi?
boy ve kilo fark eder mi toryum ve 15li de çünkü kendi sitesinde kilo boy oranına göre farklı kategoridelerAynı bütçeler de baktığım için 2 gün önce iki modeli de denedim 15li plus açık ara daha iyi
Toryum malzeme olarak daha kalitesiz hocam 15li plus daha kaliteliboy ve kilo fark eder mi toryum ve 15li de çünkü kendi sitesinde kilo boy oranına göre farklı kategorideler Alıntıyı görüntüle
Deri olan da var ama benim kullandığım kumaş. Calitta Samurai SS diye geçiyor ismi. Çok modeli var, incelemeni tavsiye ederim.Deri değil mi hocam? Deri düşünmüyorum terletme yaptığı için
Bubenevet bu çok kafa karışıtıyor maalesef küçük yerlerde yaşayan insanlar deneyemiyorda
Bende 70 175 civarıyım. Sorun olmaz herhahlde bana175 - 177 arasındayım 176 diyeyim daha doğrusu 110 kiloydum aldığım zamanlarda şuan 105 104 lere geriledim yine yemek yediğimde 107 109 buluyor tabii 180e kadar mükemmel olur 180 den sonrası boyun desteği oturmaz kafanıza
Mükemmel olacaktır o zaman şimdiden hayırlı olsun diyorumBuben
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bende 70 175 civarıyım. Sorun olmaz herhahlde bana
Kesinlikle fab alınmal kendimde 1.5 senedir kullanıyorumBen de hawk fab v4 almayı düşünüyorum bu bütçede rakipsiz gibi üstelik 6 taksit var amazonda.
yoksa sen xdrive sahibinin oğlu falan mısın nerde görsem 15 liyi savunuyorsunMükemmel olacaktır o zaman şimdiden hayırlı olsun diyorum
Yok hocam ben hoşuma giden nadir ürünleri överim bunlardan 3 tanesi Philips One Blade, xDrive 15li plus ve Harry Potter film/kitaplarıdıryoksa sen xdrive sahibinin oğlu falan mısın nerde görsem 15 liyi savunuyorsunD