Yardım 7-8k oyuncu koltuğu tavsiyesi

omerkursunn

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
381
bana kalırsa bunu tercih et hem hawk hemde pek bilmediğim marka belki güzeldir bilmiyorum ama bu kadar para harcarken risk almaya gerek yok hawk al geç bana kalırsa ama karar senin

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
bana kalırsa bunu tercih et hem hawk hemde pek bilmediğim marka belki güzeldir bilmiyorum ama bu kadar para harcarken risk almaya gerek yok hawk al geç bana kalırsa ama karar senin
Bende hawk var zaten ve hiç memnun değilim arkadaşa alacağız

Bende hawk var zaten ve hiç memnun değilim arkadaşa alacağız
bende kullanıyorum memnunum açıkçası ondan önerdim ama ben 2. el almıştım 0a yakın büyük bir şehirdeyseniz gidip deneyip alabileceğiniz bir sürü koltk var bi sarı siteyede bakın derim
onun dışında dediğin model hakkında bi fikrim yok o yüzden bir şey demiyeyim

Arkadaşım bana bunu attı alayımmı diyede sizdende tavsiyenizi beklerim https://rofth.com/rofth-eron-balanc...6813551050700&utm_campaign=120236813551040700
3-4 yıldır kullanıyorum bunu. Bir incelemeni tavsiye ederim.
Oturma bölgesindeki süngerin DNS( Sertlik ) çok iyi. Çökme yapmıyor. Kumaş olduğu için de özellikle sıcak havalarda terletme yapmıyor.

piyasadaki en rahatsız koltuk sıralamasında ilk 3 e girer

Geri