Max 100tl mousepad

Skynel

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
9,265
Speed mousepad düşünüyorum Max 100tl şu alttakini düşünüyorum ama bir yandanda bu kadar para veriyorum en azindan klavye ve mouse için büyük bir mousepad alayım diyorum ama onlarında kalitelileri pahalı oluyor ne yapmalıyım sizce

Attığın mousepad gayet güzel alabilirsin.Ama fps oyunları oynuyorsan ve sensivity'n düşükse,yetersiz kalıyor onu söyleyebilirim.

Linkini attığın gayet iyi ama büyük almanı öneririm ben küçük aldım sıkıntı çıkarıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Attığın mousepad gayet güzel alabilirsin.Ama fps oyunları oynuyorsan ve sensivity'n düşükse,yetersiz kalıyor onu söyleyebilirim.
ayn

Linkini attığın gayet iyi ama büyük almanı öneririm ben küçük aldım sıkıntı çıkarıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ayn
Çoğunlukla FPS oynayacağım dostum ama Berk Rio tepe mesela speed kullanıyor ondan dolayı speed almak istedim bir de pürüzlü hoşuma gider mi onuda bilmiyorum ve attığım mousepadin boyutları 32cm e 27cm yetersiz mi kalır

Çoğunlukla FPS oynayacağım dostum ama Berk Rio tepe mesela speed kullanıyor ondan dolayı speed almak istedim bir de pürüzlü hoşuma gider mi onuda bilmiyorum ve attığım mousepadin boyutları 32cm e 27cm yetersiz mi kalır
Aynı mousepadı kullanıyorum 0.5 sens 800 dpi anca kurtarıyor beni, sensivitin yüksekse sorun olmaz.

O fiyata düşündüğün mousepad gayet güzel. Alabilirsin.

Aynı mousepadı kullanıyorum 0.5 sens 800 dpi anca kurtarıyor beni, sensivitin yüksekse sorun olmaz.
Sensivity mi hic bilmiyorum dostum eskiden şu dpisiz mouseu kullanırdım şimdi 2 gün önce g102 sipariş verdim nasıl olur bilmiyorum

Ekler

• IMG_20200528_195046.webp
    IMG_20200528_195046.webp
    206.7 KB · Hit: 61
Sana yeterli gelecektir.

aga speed aldıysan FPS için ciddi hata etmişsin söylemedi deme

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,188,625