aga speed aldıysan FPS için ciddi hata etmişsin söylemedi deme
Ben şuan kullanıyorum gayet güzel alabilirsin
Dostum aldım bile Berk Rip tepe mesela speed kullanıyor ondan dolayı speed almak istedim control FPS için diyenler var speed FPS için diyenler var bende speed aldım he hala iptal etme şansım var ama emin değilim ne alsambu arada qck serisinde FPS için en iyisi heavy diyorlar
aga Ben Berk rip tepe kim bilmem ama FPS oyunlarında kontrole sahip olmak istersinDostum aldım bile Berk Rip tepe mesela speed kullanıyor ondan dolayı speed almak istedim control FPS için diyenler var speed FPS için diyenler var bende speed aldım
hayırlı olsun o zamanDostum aldım bile Berk Rip tepe mesela speed kullanıyor ondan dolayı speed almak istedim control FPS için diyenler var speed FPS için diyenler var bende speed aldım he hala iptal etme şansım var ama emin değilim ne alsam
Berk Rip tepe csgo oyuncusu esporcu valorant cs FPS oyunlari oynuyor şuan eğer çok kötü ise iptal edeyim sipariaiaga Ben Berk rip tepe kim bilmem ama FPS oyunlarında kontrole sahip olmak istersin
Ne yapayım dostum iptal edebiliyorum hiç mousepad kullanmasim bir bilgimde tok
heavy çok rahat diyorlar bir de FPS için kullanan çok gördüm
Aga hedefleri kaçırabilirsin ben denediydim bana rahat gelmediydi eğer önceden speed kullanmadıydan kullanma aimini çöp edebilir bir de başkalarına göre alma abi o adam onla rahat ediyorsa onu alır speed pad kullanınca iyi oyuncu olmuyorsunuz ya da başka oyuncuların ayarlarıyla oynayınca da olmuyorsunuz kendinize göre alın yani ben alma derim FPS için uygun mouse pad tipi değil speedBerk Rip tepe csgo oyuncusu esporcu valorant cs FPS oyunlari oynuyor şuan eğer çok kötü ise iptal edeyim sipariai
O halde iptal ediyorum heavy mi almam gerekiyorAga hedefleri kaçırabilirsin ben denediydim bana rahat gelmediydi eğer önceden speed kullanmadıydan kullanma aimini çöp edebilir bir de başkalarına göre alma abi o adam onla rahat ediyorsa onu alır speed pad kullanınca iyi oyuncu olmuyorsunuz ya da başka oyuncuların ayarlarıyla oynayınca da olmuyorsunuz kendinize göre alın yani ben alma derim FPS için uygun mouse pad tipi değil speed
internetten bak istersen ama heavy daha sürtünmeli fare tık duruyor hedefler arasında geçiş yapması daha kolay oluyorO halde iptal ediyorum heavy mi almam gerekiyor
Dur dostum farklı bir konu açıp insanların görüşlerini sorayım fsrkli konulara bakıyorum bazıları speed basilaei control diyorinternetten bak istersen ama heavy daha sürtünmeli fare tık duruyor hedefler arasında geçiş yapması daha kolay oluyor
kankam ben söyleyeyim fpste kontrollü olmak istersin speedde flicklerin hedefleri kaçırırDur dostum farklı bir konu açıp insanların görüşlerini sorayım fsrkli konulara bakıyorum bazıları speed basilaei control diyor