Neler Yeni

Max 100tl mousepad

elTurco

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Yahya Gürsu
Ben şuan kullanıyorum gayet güzel alabilirsin

owl.zfg

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,514
İsim
Mertcan
bu arada qck serisinde FPS için en iyisi heavy diyorlar

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,889
İsim
Eren Yeager
aga speed aldıysan FPS için ciddi hata etmişsin söylemedi deme
Ben şuan kullanıyorum gayet güzel alabilirsin
bu arada qck serisinde FPS için en iyisi heavy diyorlar
Dostum aldım bile Berk Rip tepe mesela speed kullanıyor ondan dolayı speed almak istedim control FPS için diyenler var speed FPS için diyenler var bende speed aldım he hala iptal etme şansım var ama emin değilim ne alsam

owl.zfg

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,514
İsim
Mertcan
Dostum aldım bile Berk Rip tepe mesela speed kullanıyor ondan dolayı speed almak istedim control FPS için diyenler var speed FPS için diyenler var bende speed aldım
aga Ben Berk rip tepe kim bilmem ama FPS oyunlarında kontrole sahip olmak istersin

elTurco

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Yahya Gürsu
Dostum aldım bile Berk Rip tepe mesela speed kullanıyor ondan dolayı speed almak istedim control FPS için diyenler var speed FPS için diyenler var bende speed aldım he hala iptal etme şansım var ama emin değilim ne alsam
hayırlı olsun o zaman :)

owl.zfg

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,514
İsim
Mertcan

heavy çok rahat diyorlar bir de FPS için kullanan çok gördüm

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,889
İsim
Eren Yeager
aga Ben Berk rip tepe kim bilmem ama FPS oyunlarında kontrole sahip olmak istersin
Berk Rip tepe csgo oyuncusu esporcu valorant cs FPS oyunlari oynuyor şuan eğer çok kötü ise iptal edeyim sipariai
Mesaj otomatik birleştirildi:

heavy çok rahat diyorlar bir de FPS için kullanan çok gördüm
Ne yapayım dostum iptal edebiliyorum hiç mousepad kullanmasim bir bilgimde tok

owl.zfg

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,514
İsim
Mertcan
Berk Rip tepe csgo oyuncusu esporcu valorant cs FPS oyunlari oynuyor şuan eğer çok kötü ise iptal edeyim sipariai
Aga hedefleri kaçırabilirsin ben denediydim bana rahat gelmediydi eğer önceden speed kullanmadıydan kullanma aimini çöp edebilir bir de başkalarına göre alma abi o adam onla rahat ediyorsa onu alır speed pad kullanınca iyi oyuncu olmuyorsunuz ya da başka oyuncuların ayarlarıyla oynayınca da olmuyorsunuz kendinize göre alın yani ben alma derim FPS için uygun mouse pad tipi değil speed

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,889
İsim
Eren Yeager
Aga hedefleri kaçırabilirsin ben denediydim bana rahat gelmediydi eğer önceden speed kullanmadıydan kullanma aimini çöp edebilir bir de başkalarına göre alma abi o adam onla rahat ediyorsa onu alır speed pad kullanınca iyi oyuncu olmuyorsunuz ya da başka oyuncuların ayarlarıyla oynayınca da olmuyorsunuz kendinize göre alın yani ben alma derim FPS için uygun mouse pad tipi değil speed
O halde iptal ediyorum heavy mi almam gerekiyor

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,889
İsim
Eren Yeager
internetten bak istersen ama heavy daha sürtünmeli fare tık duruyor hedefler arasında geçiş yapması daha kolay oluyor
Dur dostum farklı bir konu açıp insanların görüşlerini sorayım fsrkli konulara bakıyorum bazıları speed basilaei control diyor

owl.zfg

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,514
İsim
Mertcan
Dur dostum farklı bir konu açıp insanların görüşlerini sorayım fsrkli konulara bakıyorum bazıları speed basilaei control diyor
kankam ben söyleyeyim fpste kontrollü olmak istersin speedde flicklerin hedefleri kaçırır

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,889
İsim
Eren Yeager
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,060,084