Coinbase 300TL Airdropu #1 (Her ders için güncellenecek)

Türkiyede kaldırıldı. Sizin gibi sistemi süistimal edenler yüzünden. 20 kişiye hesap açıp alan adam biliyorum adam 5-6 milyar para kaldırdı bu quizlerden.
Daha bugün aldı bir çok kişi ayrıca benim suistimal ettiğimi nerden çıkarttın boş yorum atma dostum rahatsız ettin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hayır hocam, forumlarda ve youtube üzerinden bu sorun mevcut 2 gün bekleyende var 15 20 gün bekleyende
olabilir denk gelmedim
sorun nedir?

Son düzenleme:
Daha bugün aldı bir çok kişi ayrıca benim suistimal ettiğimi nerden çıkarttın boş yorum atma dostum rahatsız ettin

olabilir denk gelmedim

sorun nedir?
3/2 de kalıyor hesap kurulumu kartımı giriyorum bu kart tanımlanmıştır diyor ama başka görev kalmadı.

3/2 de kalıyor hesap kurulumu kartımı giriyorum bu kart tanımlanmıştır diyor ama başka görev kalmadı.
böyle kaldı napacağım?

böyle kaldı napacağım?

Ekler

• dfghdfgfdgdgg.png
    dfghdfgfdgdgg.png
    110.1 KB · Hit: 102
  • kkkkk.png
    kkkkk.png
    149.1 KB · Hit: 109
sorular genelde direkt çıkıyor mobilden bakmanı öneririm onun dışında bazıları bekleyin diyor yukarıdaki arkadaşda demiş
hocam kart eklerken sorun çıkarıyor böyle sende de oldu mu
1634425924467.png

Ekler

• 1634425915495.png
    1634425915495.png
    42 KB · Hit: 67
Soruların ve anketlerin çıktığı yerin bi ekran görüntüsünü atar mısınız

Bende aldım bu parayı 290 TL olarak. Yaklaşık 1 hafta bekleme listesinde bekledim. Kimlik ve yüz doğrulamadan sonra bilgisayardan giriş yapıp hesabınızın ikinci level doğrulanıp doğrulanmadığına bakın. Eğer doğrulandıysa beklemek zorundasınız. Benim bir arkadaş 4 gün bekledi. Ben ise 1 hafta.

Hesap onaylanınca direkt verecek mi parayı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,675
Üyeler
185,148
Son üye
mssnobody
Geri