Nike orjinal veya çakma olduğunu nasıl anlarım ?

xSparkua.

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,029

Nike Air Force 1 Beyaz siyah​

modelini almak istiyorum fakat bi sitede 600 tl nike orjinal sitesinde 800 tl fakat stok yok orjinal olup olmadığını nasıl anlarım sitedekilerin

Bende adidas superstar alacağım orjinal olduğunu nasıl anlarım?

Nike Air Force 1 Beyaz siyah​

modelini almak istiyorum fakat bi sitede 600 TL nike orjinal sitesinde 800 TL fakat stok yok orjinal olup olmadığını nasıl anlarım sitedekilerin

siteden siteye farklılık gösterir güveniilr site ise 600 tl olması belki indiri olması olabilir

siteden siteye farklılık gösterir güveniilr site ise 600 TL olması belki indiri olması olabilir
valla n11 de satılıyor adam orjinal fakat outlet yazmış ama 6-7 tane numara olup da outlet olması çok saçma

o ayakkabıların çok çakması var büyük ihtimal o da çakmadır outlet dediğin gbi mantıksız magazaya gidip elden almak daha mantıklı bütceyi arttırıp
valla n11 de satılıyor adam orjinal fakat outlet yazmış ama 6-7 tane numara olup da outlet olması çok saçma
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@rdeM

o ayakkabıların çok çakması var büyük ihtimal o da çakmadır outlet dediğin gbi mantıksız magazaya gidip elden almak daha mantıklı bütceyi arttırıp

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@rdeM
valla avm ye gidicem de orda da olduğunu sanmıyorum bildiğiniz orjinal satan bir site var mı acaba

Ayakkabının yapısından belli oluyor zaten.
Önceden çok fazla halı saha denemişliğim var, hep alt tarafındaki logoya ve etikete bakarak alırdım.
Hazır mağazadan almak daha iyi olacaktır.

Ayakkabının yapısından belli oluyor zaten.
Önceden çok fazla halı saha denemişliğim var, hep alt tarafındaki logoya ve etikete bakarak alırdım.
Hazır mağazadan almak daha iyi olacaktır.
mağazalarda daha pahalı diye biliyorum bildiğiniz güvenilir bir site var mı acaba

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,974
Üyeler
185,357
Son üye
ismail37
Geri