emirhan1234
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 4,795
ya gibin filodan giyin ya kinetix adamdır 

Kutusundaki stock kodu ayakkabının dilinin altındaki kod ile aynıysa orjinaldir.Nike Air Force 1 Beyaz siyah
modelini almak istiyorum fakat bi sitede 600 TL nike orjinal sitesinde 800 TL fakat stok yok orjinal olup olmadığını nasıl anlarım sitedekilerin
Bende adidas superstar alacağım orjinal olduğunu nas
Fashfed.com hem güvenilir hem de kargolaması çok iyi geçen air max aldım ordan biliyorumvalla avm ye gidicem de orda da olduğunu sanmıyorum bildiğiniz orjinal satan bir site var mı acaba
stock kodu nerde yazıyor acabaKutusundaki stock kodu ayakkabının dilinin altındaki kod ile aynıysa orjinaldir.
Post automatically merged:
Fashfed.com hem güvenilir hem de kargolaması çok iyi geçen air max aldım ordan biliyorum
Mağazaya sorabilirsin, bunun orjinal olduğunu nasıl anlarız diye, onlar seni ikna edecek bir cevap vermeleri lazım.yok AVM Ye gidip aldım orjinal gibi duruyor fakat anlayabileceğim bir şey var mı acaba
Kutuda hani böyle çizgi çizgi olur ya altında numaralar yazar.Hani markete gittiğinde ürünü okuturlar ya uzun barkod gibi.Ayakkabıda ise dilinin altında yazarstock kodu nerde yazıyor acabakjtıda
Evet evet ayakkabıda da yazar
ayakkabının da aynısı yazıyorKutuda hani böyle çizgi çizgi olur ya altında numaralar yazar.Hani markete gittiğinde ürünü okuturlar ya uzun barkod gibi.Ayakkabıda ise dilinin altında yazar
Post automatically merged:
Evet evet ayakkabıda da yazar
Orjinaldir o zamanayakkabının da aynısı yazıyor