Neler Yeni

Nike orjinal veya çakma olduğunu nasıl anlarım ?

ya gibin filodan giyin ya kinetix adamdır :cool:

Anlaman imkansıza yakın. Çok kaliteli çakmalar var. Nike.com’dan alınması taraftarıyım ben her zaman. Nike.com’dan alınca direk Hollanda fabrikadan geliyor.

Orijinal ayakkabı giyen çok küçük dilime girdiniz. hayırlı olsun.
yani ben şey olarak bakıyorum 200 tl ye çakma alıp ayağını çürüteceğine insan gibi bir sey almak daha mantıklı

Nike Air Force 1 Beyaz siyah​

modelini almak istiyorum fakat bi sitede 600 TL nike orjinal sitesinde 800 TL fakat stok yok orjinal olup olmadığını nasıl anlarım sitedekilerin

Kutusundaki stock kodu ayakkabının dilinin altındaki kod ile aynıysa orjinaldir.
Post automatically merged:

Bende adidas superstar alacağım orjinal olduğunu nas

valla avm ye gidicem de orda da olduğunu sanmıyorum bildiğiniz orjinal satan bir site var mı acaba
Fashfed.com hem güvenilir hem de kargolaması çok iyi geçen air max aldım ordan biliyorum

Kutusundaki stock kodu ayakkabının dilinin altındaki kod ile aynıysa orjinaldir.

Fashfed.com hem güvenilir hem de kargolaması çok iyi geçen air max aldım ordan biliyorum
stock kodu nerde yazıyor acaba

Şaka gibi 1000-1200 birime ayakkabı alıyoruz gerçekten aklım almıyor.

1634581641653.png

sanırsam bu

yok AVM Ye gidip aldım orjinal gibi duruyor fakat anlayabileceğim bir şey var mı acaba
Mağazaya sorabilirsin, bunun orjinal olduğunu nasıl anlarız diye, onlar seni ikna edecek bir cevap vermeleri lazım.

Kutuda hani böyle çizgi çizgi olur ya altında numaralar yazar.Hani markete gittiğinde ürünü okuturlar ya uzun barkod gibi.Ayakkabıda ise dilinin altında yazar

Evet evet ayakkabıda da yazar
ayakkabının da aynısı yazıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,088,458
Üyeler
173,041
Son üye
ozgunozturk