Hayatımdan hiç memnun değilim

DoğuamaBatı

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,288
Lise bitti evdeyim yaşadığım yerde iş imkanları kötü adam sabah 9 aksam 12 gel 80 tl veriyim diyor sigortada yok bi yere gidiyorum konuşuyorum nadam diyor 1800 veriyim 26 gün çalış 4 gün izin diyor sigorta yok yapmam diyor hadi sigortayı geç asgari bile vermiyorlar. Parasızlık vurdu bi çay 5 tl olmuş bi mekana oturayım desen 20 tl den aşağı hesap gelmiyor yapacak hicbisey bulamıyorum ingilizcemi geliştirip yurtdışına gitmek istiyorum bıktım artık bu ülkeden ekonomik sıkıntılar yaşam pahalılığı falan bundan 4 sene önce vatanını milletini seven bir insanı vatan millet düşmanı yaptılar burdan hükümete teşekkürlerimi sunuyorum.

Bende memnun değilim yapçak bişey yok Allahtan ümidi kesmemek lazım

yanlışlarımızı biraz da kendimizde de aramalıyız
belki kötü olaylar yaşamışsındır imtihan dünyası bilemem ama derslerine çalışsan belki bunlar olmayadabilirdi

Bende memnun değilim yapçak bişey yok Allahtan ümidi kesmemek lazım
Nereye kadar böyle gidecek
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yanlışlarımızı biraz da kendimizde de aramalıyız
belki kötü olaylar yaşamışsındır imtihan dünyası bilemem ama derslerine çalışsan belki bunlar olmayadabilirdi
Aslinda kazandim uniyi maddi imkanlardan dolayo gitmedim

Bugün bende bir karar vermem gerekiyordu. Üni okuyorum ama yurt bulamadım. Ya donduracağım ya da okulu bırakıp çalışacağım. Bu yurt sorunundan dolayı derslerden de çok geri kaldım :(. Keşke hiç yaşamasaydım diyorum.

Geri