Asfalt Osman
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,514
Hocam ayın 23unde çıkacaktı yani ben öyle biliyorum yani bugün çıkmayacak miydiKesinlikle haklısınız kasa kaliteli lakin ön tarafı kapalı.
Hocam ayın 23unde çıkacaktı yani ben öyle biliyorum yani bugün çıkmayacak miydiKesinlikle haklısınız kasa kaliteli lakin ön tarafı kapalı.
iyi kasa değişirse müqModartpc sistem çıkarmış sistemin özellikleri birazcık belli oldu.
İ5 10400f
GTX1660Ti (orta üst kalite olabilir / gigabyte ile anlaşılmadıysa)
16GB Ram
Sandisk Ultra veya A2000 500gb
Nzxt kasa 650w psu ile birlikte 6999₺ ye çıkıyor.
Fiyat bence şu zaman için çokta kötü degil kasa degisilebilirse iyi olurModartpc sistem çıkarmış sistemin özellikleri birazcık belli oldu.
İ5 10400f
GTX1660Ti (orta üst kalite olabilir / gigabyte ile anlaşılmadıysa)
16GB Ram
Sandisk Ultra veya A2000 500gb
Nzxt kasa 650w psu ile birlikte 6999₺ ye çıkıyor.
alır almaz mıKasa değişir ama fark alır mı bilmem.
Aslında gayet iyi gibi en basiti legoo 3 sistem dolar 8 küsür iken yapıldı ve R5 3500 kullanıldı bu sistemde 10400f var ve dolar 9.60 yani başa baş geldi.Fiyat bence şu zaman için çokta kötü degil kasa degisilebilirse iyi olur
Daha kötü kasa seçiyoruz +200 diyor anlamış değilimalır almaz mı![]()
Cumartesi ben günleri karıştırdımHocam ayın 23unde çıkacaktı yani ben öyle biliyorum yani bugün çıkmayacak miydi
orası öyle birde yanına corsair carbide spec delta olsa tadından yenmezdeAslında gayet iyi gibi en basiti legoo 3 sistem dolar 8 küsür iken yapıldı ve R5 3500 kullanıldı bu sistemde 10400f var ve dolar 9.60 yani başa baş geldi.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Daha kötü kasa seçiyoruz +200 diyor anlamış değilim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Cumartesi ben günleri karıştırdım
Bugun saat 7de cikacakmisBen Asus TUF gt301 bekliyordum ama nzxt çıktı içinde fan dahil gelirse güzel olur.
gamingen den çıkacak bence hep ordan çıkarıyorBen Asus TUF gt301 bekliyordum ama nzxt çıktı içinde fan dahil gelirse güzel olur.
Itopyada cikicakgamingen den çıkacak bence hep ordan çıkarıyor