Türknete Geçilir mi?

Reaksiyon skoru
57
Türktelekom 24 mbps download internet kullanıyorum.6 ay sonra taahütüm sonlanacak.Bugün türk telekomdan aradılar ve 160 tl ye 50 mbps sağlayabileceklerini söylediler.
Altyapım çok yeni ve çok sağlam bugüne kadar hiç sıkıntı yaşamadım.Beklentim zaten 100 mbps değil 50 alsam bile yeter.Sizce taahütüm bitince geçmeli miyim ?

Türktelekom 24 mbps download internet kullanıyorum.6 ay sonra taahütüm sonlanacak.Bugün türk telekomdan aradılar ve 160 TL ye 50 mbps sağlayabileceklerini söylediler.
Altyapım çok yeni ve çok sağlam bugüne kadar hiç sıkıntı yaşamadım.Beklentim zaten 100 mbps değil 50 alsam bile yeter.Sizce taahütüm bitince geçmeli miyim ?
Kablonet'de aylık 110 TL ye akıllı sınırsız 100mbps sağlanıyor kotasız
pahalı biraz

Türktelekom 24 mbps download internet kullanıyorum.6 ay sonra taahütüm sonlanacak.Bugün türk telekomdan aradılar ve 160 TL ye 50 mbps sağlayabileceklerini söylediler.
Bence Türk Telekom’da 24Mbps kullanmaya devam etmek bile Türknete geçmekten daha mantıklı…

Altyapım 59mbps destekliyor diye paketimi 35mbps'den 75mbps'ye yükselttim ve şuan kesintisiz 75mbps alabiliyorum download olarak. 3-4 senedir kullanmaktayım. Şuan çok güzel geliyor bana 100₺ ödüyorum.

Bence Türk Telekom’da 24Mbps kullanmaya devam etmek bile Türknete geçmekten daha mantıklı…
Sadece teknik hizmetten dolayı mı yoksa başka sebepler de var mı biraz açıklayabilir misiniz ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Altyapım 59mbps destekliyor diye paketimi 35mbps'den 75mbps'ye yükselttim ve şuan kesintisiz 75mbps alabiliyorum download olarak. 3-4 senedir kullanmaktayım. Şuan çok güzel geliyor bana 100₺ ödüyorum.
Ben de biraz altyapıma güvendiğim için geçmek istiyorum.Altyapı sağlam olduğunda türknette sıkıntı olmadığını duymuştum.

Geçilir. Zaten beğenmezseniz değişirsiniz taahhüt yok.

alt yapın yenıyse geç sorun çıkmazsa turknettede çıkmaz

Geri