Türknete geçilir mi?

NasdaQ

80+
Reaksiyon skoru
99
Türk telekom abonesiyim 22/10/22 de taahütüm biticek ve türknete geçmeyi düşünüyorum sizce 50 gün için kaç para cayma bedeli çıkartır türk telekom

Gigafiber yoksa geçmek mantıksız, netspeed öneririm TürkNet'den geçtim 1-2ms pingim düştü ve daha ucuz. Davet kodum ile 10TL daha az ödeyebilirsin

Türk telekom abonesiyim 22/10/22 de taahütüm biticek ve türknete geçmeyi düşünüyorum sizce 50 gün için kaç para cayma bedeli çıkartır türk telekom
Ben kullanıyorum geçilir. Ama daha ucuz alternatiflerde var tabi.

biz de türk telekom fiber altyapısı var ben türknet kullanıyorum 100 veriyor 1.5 sene falan olacak 1 kere gitti sadece internet o da 1 2 saat falan sürdü hız düşüşü hiç yaşamadım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

geçmek istersen kodumu verebilirim

Gıbırnet düşünebilirsin. Türknet pahalı ben değiştirdim. Giganet yoksa gerek yok. Hepsi aynı altyapıyı veriyor zaten.

altyapım fiber hala daha araştırıyorum ama türknete geçecek gibiyim, milenicoma başvurduğumda sapık gibi gece 12 de aradılar kaç kere en sonunda açtım. düşüncem dedim.

Bir millenicom kullanıcısı olarak kendi internet servis sağlayıcımı öneririm kaliteli ve tam destek anlayışındalar. Cayma bedelininde bir kısmını karşılıyorlar.

Geçilir. Ama daha ucuzları var.

Geri