Secure Boot sonrası ekran gelmiyor

Reaksiyon skoru
1
Bugün sabah windows 11 yükledim ve valorantta bi hata verdi internetten araştırdım secure boot açmam gerekiyormuş açtım biostan ama sonra ekrana görüntü gelmemeye başladı ve ekran kartının fanı bi dönüyr bi duruyor yardımcı olabilirmisiniz
Sistemim
B450M S2H
R5 1600AF
RX550 2GB
8 GB RAM 3000MHZ
750 W PSU

BIOS'a ulaşabiliyorsanız secure bootu kapatın. Ulaşamıyorsanız BIOS pilini söküp 2 dakika bekleyin. Sistem açılırsa çalıştıra msinfo yazıp ss atın.

BIOS'a ulaşabiliyorsanız secure bootu kapatın. Ulaşamıyorsanız BIOS pilini söküp 2 dakika bekleyin. Sistem açılırsa çalıştıra msinfo yazıp ss atın.
Bios pilini çıkartıp denedim olmadı tüm parçaları çıkartıp denedim yine olmadı anakart üzerindeki cmos pinlerini denedim yine olmadı acaba birisini yanlışmı yaptım.

Bios pilini çıkartıp denedim olmadı tüm parçaları çıkartıp denedim yine olmadı anakart üzerindeki cmos pinlerini denedim yine olmadı acaba birisini yanlışmı yaptım.
CMOS pinlerini kısa devre yaptırdın mı?

Ekler

• IMG_20211023_190115.jpg
    IMG_20211023_190115.jpg
    2.3 MB · Hit: 152
Bende de öyle oldu.İşlemci hariç ekran kartı ram bios pili arkadan tüm kabloları çıkarttım ve 5 dakika kadar bekledim sonra tekrar taktım oldu.Ama daha öncesinde tek bios pili çıkarttığımda düzelmemişti sorunda şundan kaynaklıymış bios pilini tak çıkar yapmıştım hemen fakat yapmam gereken bios pilini çıkartıp bir kaç dakıka çıkık durması gerekiyormuş.Ben secure bootu yanlış açıyormuşum.Secure boot direk bastığında açılmıyor zaten youtubeden video izleyerek açarsan görürsün nasıl açıldığını.

İşlemcinin power kablosu dışında herşeyi çıkardı onu çıkaramıyorum bekliyeceğim biraz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende de öyle oldu.İşlemci hariç ekran kartı ram bios pili arkadan tüm kabloları çıkarttım ve 5 dakika kadar bekledim sonra tekrar taktım oldu.Ama daha öncesinde tek bios pili çıkarttığımda düzelmemişti sorunda şundan kaynaklıymış bios pilini tak çıkar yapmıştım hemen fakat yapmam gereken bios pilini çıkartıp bir kaç dakıka çıkık durması gerekiyormuş.Ben secure bootu yanlış açıyormuşum.Secure boot direk bastığında açılmıyor zaten youtubeden video izleyerek açarsan görürsün nasıl açıldığını.
Yine olmadı hocam

Ekler

• IMG_20211023_192706.jpg
    IMG_20211023_192706.jpg
    4.1 MB · Hit: 89
Son düzenleme:
İşlemcinin power kablosu dışında herşeyi çıkardı onu çıkaramıyorum bekliyeceğim biraz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yine olmadı hocam
B450M S2H V2 anakartta aynı problemi yaşadım tüm sıfırlama işlemlerini yaptım olmadı dün servise gönderdim, sen çözebildin mi?

Bios pilini sök ve güç kaynağına güç gitmesin. Prizden sök bağlantısnı 3 5 dk bekle öyle dene.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,118
Üyeler
186,848
Son üye
wildwachsend
Geri