İşlemci çok ısınıyor

Kasa nedir hava akışı pek iyi değilse normal değer.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

105 derecede pcnin kapandığını biliyorum.
Laptopsa zaten 95C'ye kadar okey ya
Cooller master k350

Laptopsa zaten 95C'ye kadar okey ya
Attığınız sogutucunun stoğu yok

Cooller master k350

Attığınız sogutucunun stoğu yok
Önden hava alan tek bir fan var yan kapağa da fan taktınız mı? Oraya da fan takmak işinize yarar.

Sıcaklıklar normal ama GTA V'de 80 derece birazcık yüksek, 75 olsa normal olurdu ancak 80 normal değil. Kasanızın hava akışı güzel değil zaten, birazcık fazla ısınıyor. Gayet normal. Boost kapatırsanız 10-15 hatta 20 derece sıcaklık düştüğü oluyor. Ancak boost'u kapatırsanız daha az performans alırsınız.
Hocam bir şey sorcam 80 derece yük altında birazcık yüksek demişsiniz de bence çok fazla yani bilmediğim için soruyorum benim işlemci R7 2700x ve prism ile soğutuyor ve hiç bu değerleri görmüyorum yük altında???

Hocam bir şey sorcam 80 derece yük altında birazcık yüksek demişsiniz de bence çok fazla yani bilmediğim için soruyorum benim işlemci R7 2700x ve prism ile soğutuyor ve hiç bu değerleri görmüyorum yük altında???
Ya kimisi yüksek der, kimisi normal der, kimisi de biraz yüksek der (benim gibi :D), bana kalırsa normal çünkü işlemci 90 derecede de çalışabiliyor, boost frekansı düşüyor orası öyle ancak çalışabiliyor yani. Benim için 90-95 dereceye çıkmadıktan sonra sorun yok. Wraith Prism ile o değerleri görmediğinizi söylemişsiniz, yük altında ve boşta kaç derece görüyorsunuz? Ayrıca kasanız nedir?

Ya kimisi yüksek der, kimisi normal der, kimisi de biraz yüksek der (benim gibi :D), bana kalırsa normal çünkü işlemci 90 derecede de çalışabiliyor, boost frekansı düşüyor orası öyle ancak çalışabiliyor yani. Benim için 90-95 dereceye çıkmadıktan sonra sorun yok. Wraith Prism ile o değerleri görmediğinizi söylemişsiniz, yük altında ve boşta kaç derece görüyorsunuz? Ayrıca kasanız nedir?
boşta 34 derece yük altında 65 civarlarında

Kasam Ranker Cygnus modeli aşağıda da ekran görüntüsü var şuanda boşta nette takılıyorum falan.

Ekler

• CoreTemp-Scr.webp
    CoreTemp-Scr.webp
    52.3 KB · Hit: 60
  • 350X-XIAZFZVYGL111201995257_419443_FY8cygnus-yan-1-deta.webp
    350X-XIAZFZVYGL111201995257_419443_FY8cygnus-yan-1-deta.webp
    21 KB · Hit: 37
Yaptığım işlemler Ramin frekansını attırdım driver kurdum biosu güncellemeyi unuttum onla alakası olabilir mi

Stock soğutucu normalde 55 derece 10 dakika GTA 5 oynadığında 80 dereceye kadar çıkıyor
Normal.

Geri