RAmpage drop plus

Güzel bir kulaklıktır. Ses kalitesi, mikrofon kalitesi falan gayet iyi. Bence 2 eksisi var. Biri mikrofonunun çıkmaması biri de kaba durması. Yani dışarıda kullanım için uygun değil. Ancak evde PC başında kullanılacaksa alınmalı.

Dostum arkadaşım kullanıyor hyprex cloud 2 ile denk geliyor nerdeyse hatta bi kaç özellik olarak önde ben alacağım ve şiddetle öneririm

Güzel bir kulaklıktır. Ses kalitesi, mikrofon kalitesi falan gayet iyi. Bence 2 eksisi var. Biri mikrofonunun çıkmaması biri de kaba durması. Yani dışarıda kullanım için uygun değil. Ancak evde PC başında kullanılacaksa alınmalı.
Mikrofon çıkıyor. Aslında fotoğraflardaki gibi kaba da değil.

ben de siparişini verdim dün çoğu insanın tavsiyesi üzerine alıcaklara hayırlısı olsun

mikrofonu çıkıyor bu arada

Kulaklık çıkıyor, mikrofon da çıkıyor, eğer kablo bozulursa ve ses gelmezse değişmesi için kendi kablosu da çıkıp takılabiliyor. Pedleri de çıkıyor.

Abdullah abi incelemeli bence ürünü fiyatına göre gerçekten mükemmel. Baya baya HyperX Cloud II ye rakip

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,693
Üyeler
192,768
Son üye
berkk54
Geri