daha gün bitmedi gelir belkiSteamde bugün cadılar bayramı indirimi olması gerek ama hiç hareket yok bilginiz varsa yazaremısınız
Teşekkürler euro truck indirime girmiş ama diğerlerinde tık yok aynı korku oyunları biledaha gün bitmedi gelir belki
teşekkürler içim rahatladı istediğim oyunlar indirime girmedi the forest ve the long dark girse yeter de artarGenelde bir indirim olduğunda birden topluca girer
ama bu sefer öyle olmadı.
İlk 20 dakika indirimde olmayan bir kaç ürün 1-2 dakika önce indirime girdi o yüzden yapımcıların kendi eli ile indirim koyduğu düşüncesindeyim fakat bu ''indirim koyma'' aşaması bu gün sonuna kadar devam edebilir diye tahmin ediyorum.
Cadılar bayramı sayfasında varsa girer tahminimce indirime.teşekkürler içim rahatladı istediğim oyunlar indirime girmedi the forest ve the long dark girse yeter de artar
anasayfada the forest var ama bilmiyorum cadılar bayramı sayfası nereCadılar bayramı sayfasında varsa girer tahminimce indirime.
umarımİndirim günleri yoğunluktan dolayı hep böyle oluyor maalesef. saat 21.00 civarı düzelir gibi.
Merak etmeyin, geçen indirimde de böyle olmuştu.umarım
sizce long dark ve the forest girermi indirimeMerak etmeyin, geçen indirimde de böyle olmuştu.![]()
Bilmiyorum maalesef, zaten birazdan belli olur şu bug düzelince. Hep birlikte görürüz.sizce long dark ve the forest girermi indirime
outlast 6.40 yazıyor ama 32 tl baya bir bug oluştu veya steam çöktüBilmiyorum maalesef, zaten birazdan belli olur şu bug düzelince. Hep birlikte görürüz.