Yok zaten, neyse sen sil hevesle almışsın belliki. Hevesin gitmiştir.70 ping alıyorum ve map seçme yok oyunda?
1 Oyunda bu kadar hızlı yorum yapmak mantıksız Tamer'in dediğine kesinlikle katılıyorum eğer gerçekten baydıysa bırakabilirsin ama ben ara sıra giriyorum oynuyorum.Yükledim 3-4 maç girdim hepsinde pusan birine öldüm. Sadece 1 kill alabildim 4 maçta, iade etmeli miyim?
edeceğim herhalde, 85-90 ping sabit full. Sevemedim, mithrain videolarındaki veya skinpi videolarındaki gibi değil hiçYok zaten, neyse sen sil hevesle almışsın belliki. Hevesin gitmiştir.
tp oluyorum .d1 Oyunda bu kadar hızlı yorum yapmak mantıksız Tamer'in dediğine kesinlikle katılıyorum eğer gerçekten baydıysa bırakabilirsin ama ben ara sıra giriyorum oynuyorum.
Gayette öyle bana göre, 1 saat oynayıp zevk alamazsın zaten. İzlediğin adamların 6000-7000 saati var oyunda.mithrain videolarındaki veya skinpi videolarındaki gibi değil hiç![]()
hevesin almışsındır 1 saati geçmeden iade etYükledim 3-4 maç girdim hepsinde pusan birine öldüm. Sadece 1 kill alabildim 4 maçta, iade etmeli miyim?
valla ilk çıktığı zamanlar aldım. Hala da oynayamam. Herkes çok iyi olmuş. Benim gibi acemiler bırakmış zaten. 30 dk hayatta kalıp tek mermiye ölmek sinir bozucu.Yükledim 3-4 maç girdim hepsinde pusan birine öldüm. Sadece 1 kill alabildim 4 maçta, iade etmeli miyim?