PUBG iade etmeli miyim?

XenonVL

80+
Reaksiyon skoru
165
Yükledim 3-4 maç girdim hepsinde pusan birine öldüm. Sadece 1 kill alabildim 4 maçta, iade etmeli miyim?

Hayır, herkes yüklediği gibi iyi oynasaydı oynamanın bir anlamı kalmazdı.

Battle royale'e hoşgeldin. Burada amaç sona kalmak olunca her türlü şeyi göreceksin. Tarzı sana uymuyorsa iade et ama seveni çok.

Yükledim 3-4 maç girdim hepsinde pusan birine öldüm. Sadece 1 kill alabildim 4 maçta, iade etmeli miyim?
1 Oyunda bu kadar hızlı yorum yapmak mantıksız Tamer'in dediğine kesinlikle katılıyorum eğer gerçekten baydıysa bırakabilirsin ama ben ara sıra giriyorum oynuyorum.

Yok zaten, neyse sen sil hevesle almışsın belliki. Hevesin gitmiştir.
edeceğim herhalde, 85-90 ping sabit full. Sevemedim, mithrain videolarındaki veya skinpi videolarındaki gibi değil hiç :(
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

1 Oyunda bu kadar hızlı yorum yapmak mantıksız Tamer'in dediğine kesinlikle katılıyorum eğer gerçekten baydıysa bırakabilirsin ama ben ara sıra giriyorum oynuyorum.
tp oluyorum .d

mithrain videolarındaki veya skinpi videolarındaki gibi değil hiç :(
Gayette öyle bana göre, 1 saat oynayıp zevk alamazsın zaten. İzlediğin adamların 6000-7000 saati var oyunda.

kaç pingsiniz peki?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bende mi anormal 60-70 arası alıyorum.

valla ilk çıktığı zamanlar aldım. Hala da oynayamam. Herkes çok iyi olmuş. Benim gibi acemiler bırakmış zaten. 30 dk hayatta kalıp tek mermiye ölmek sinir bozucu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,780
Üyeler
197,295
Son üye
berkay4155
Geri