- Konu Sahibi Konu Sahibi
peki 60-70 msle oynanır mı pubg?40 ms
peki 60-70 msle oynanır mı pubg?40 ms
Oynarsın ama bazen ping yüzünden adamı öldüremeyebilirsin. Ayrıca solo çok sıkıcı oluyor bana göre.peki 60-70 msle oynanır mı PUBG?
en az 500 saat oynadıktan sonra hafif hafif öğreniyorsun 4000 saatim var pubgde 1 yıldır oynamıyorum 4 kisi girince sarıyor oyun ama dediğim gibi 500 saat oynamadan hep böyle atlayıp atlayıp ölüceksin pusanlara ölüceksinYükledim 3-4 maç girdim hepsinde pusan birine öldüm. Sadece 1 kill alabildim 4 maçta, iade etmeli miyim?
oynayacak arkadaşın yoksa direk iade et, tek başına bir yerden sonra sıkılırsın 1 2 el atıp atıp çıkarsınYükledim 3-4 maç girdim hepsinde pusan birine öldüm. Sadece 1 kill alabildim 4 maçta, iade etmeli miyim?
pubg gibi oyun iade edilirmi ya arkadaşın yokmu tek oynamaktan ziyade arkadaşlarınla gir daha keyifli olur. oyuna alışman biraz zaman alabilir.Yükledim 3-4 maç girdim hepsinde pusan birine öldüm. Sadece 1 kill alabildim 4 maçta, iade etmeli miyim?
dc sunucularından bulurum illa bir klan takım arkadaş falan olmaz mı?oynayacak arkadaşın yoksa direk iade et, tek başına bir yerden sonra sıkılırsın 1 2 el atıp atıp çıkarsın
samimi olduğun arkadaşların gibi olmazdc sunucularından bulurum illa bir klan takım arkadaş falan olmaz mı?
solo oynanmaz mı?samimi olduğun arkadaşların gibi olmaz
bir yere kadar oynarsın, sıkılmaya başlayınca yüzüne bakmazsınsolo oynanmaz mı?
bugünde yalnızız :')bir yere kadar oynarsın, sıkılmaya başlayınca yüzüne bakmazsın