PUBG iade etmeli miyim?

Başlarda ben de nefret ettim oyundan fakat ilerledikçe nedense ayrı bir sarıyor aimin gelişiyor, daha iyi oynadığını farkettikçe oynayasın geliyor 70-80 pingin PUBG için çok sorun teşkil edeceğini de sanmıyorum

Pubg çok güzel oyun mobili çıktı çok oyuncusu oraya kaydı keşke mobili çıkmasaydı güzelim oyun ne hallere geldi. Pubg'nin verdiği tadı diğer Battle Royal'ler vermiyor diğerlerine göre çok daha orjinal ve gerçekçi. Pusan adamlara gelirsek çok normal yeni başlayanlar pusarak oynuyor iyi oyuncular zaten pusmaya gerek duymuyor çıkıp savaşmayı daha çok tercih ediyorlar biraz iyi oynarsan pusanlar sorun olmaz. Kim nerde nasıl pusar az çok tahmin ediyorsun zamanla.

Yükledim 3-4 maç girdim hepsinde pusan birine öldüm. Sadece 1 kill alabildim 4 maçta, iade etmeli miyim?
en az 500 saat oynadıktan sonra hafif hafif öğreniyorsun 4000 saatim var pubgde 1 yıldır oynamıyorum 4 kisi girince sarıyor oyun ama dediğim gibi 500 saat oynamadan hep böyle atlayıp atlayıp ölüceksin pusanlara ölüceksin

Cevaplarınız için sağolun. İade etmeyeceğim. @visefly en iyi cevap seçeceğim.

Yükledim 3-4 maç girdim hepsinde pusan birine öldüm. Sadece 1 kill alabildim 4 maçta, iade etmeli miyim?
oynayacak arkadaşın yoksa direk iade et, tek başına bir yerden sonra sıkılırsın 1 2 el atıp atıp çıkarsın

pubg gibi oyun iade edilirmi ya arkadaşın yokmu tek oynamaktan ziyade arkadaşlarınla gir daha keyifli olur. oyuna alışman biraz zaman alabilir.

Geri