Sınıfta unutulan sınav kağıdı

Kolpa attığını sanmıyorum. Sınav iptal oldu ve bütün okul öğretmenler dahil bizim sınıfı konuşuyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca diğer öğretmenler hocanın unutmasının normal olduğunu yani insanlık hali unutabilir falan diyor.
Unutmak normalse verdikleri ödevleri yapma unuttum de.

Kolpa attığını sanmıyorum. Sınav iptal oldu ve bütün okul öğretmenler dahil bizim sınıfı konuşuyor.

Ayrıca diğer öğretmenler hocanın unutmasının normal olduğunu yani insanlık hali unutabilir falan diyor.
Lise iken bizde de olmuştu ama biz bakmadan verdik bir şey olmadı.

Merhabalar bu gün edebiyat sınavı olduk ve hoca sınav kağıdını sınıfta unuttu. Sonra herkes sınav kağıdına ve cevaplarına baktı ama sadece bizim sınıf değil yan sınıflardan da bakmaya gelenler olmuş haliyle bende baktım keşke bakmasaydım. Ardında hocanın kulağına gitmiş bu olay ve bütün sınıfı disipline vereceğini söyledi. Sizce burda suç kimde sınavl kağıdını unuttuğu için hocada mı?
Yoksa sınav kağıdından sorulara baktoğımız için bizdemi nede olsa sınav kağıdından hoca sorumlu. Cevaplarınızı bekliyorum ayrıca hata bizde ise ceza falanda alırmıyız.
İki tarafta da hata var.
Sen bakmayacaktın o da unutmayacaktı.

Merak etme hocam tüm sınıfı vermez disipline

Hoca hatalı eger disipline veririse sınıfca itiraz edin olmassa velilerinize söyleyin onlar halleder

Vur masaya aslanım. Unutmasaydı. Süper zekaya bak. Unutmasaydı o zaman.

Merhabalar bu gün edebiyat sınavı olduk ve hoca sınav kağıdını sınıfta unuttu. Sonra herkes sınav kağıdına ve cevaplarına baktı ama sadece bizim sınıf değil yan sınıflardan da bakmaya gelenler olmuş haliyle bende baktım keşke bakmasaydım. Ardında hocanın kulağına gitmiş bu olay ve bütün sınıfı disipline vereceğini söyledi. Sizce burda suç kimde sınavl kağıdını unuttuğu için hocada mı?
Yoksa sınav kağıdından sorulara baktoğımız için bizdemi nede olsa sınav kağıdından hoca sorumlu. Cevaplarınızı bekliyorum ayrıca hata bizde ise ceza falanda alırmıyız.
disiplinlik olay olursa ailenle git okula sert yapın geri adım atarlar

Tekrar merhaba sonucu belli oldu disiplin cezası almadık ama şöyle bir olay var nlrmalde tatilde sonra yeni öğretmen gelecekti ve hoca değişecekti şimdi bütün 11 leri bırakıp sadece bizim derse gireceğini söyledi. Yani sözlüler gg.

Sınıfça imza falan toplasak değişir mi hoca

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,222,272
Üyeler
198,285
Son üye
swwiilii